Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen az íze a spermának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az íze a spermának?

Figyelt kérdés
Mindig eldöntöm hogy megkóstolom a sajátom de mikor elmegyek már nem akarom…
febr. 2. 01:41
1 2
 11/16 Kajak53 ***** válasza:
100%
10-es vagyok: ja, és elfelejtettem, hogy soha nem dohányoztam és alkoholt is nagyon kis mértékben fogyasztok. Szexirexi előtt pedig egyáltalán nem! Spermát kiszopni gyönyörnek kell lenni!
febr. 2. 10:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudtam sehogyse rávenni magam sokáig. Volt persze h kicsit megkóstoltam, az ujjam hegyéről meg ilyenek, de rendesen sose bírtam lenyelni.

Még ha újra felizgattam magam akkor se ment egyszerűen, ahhoz nagyon felizgulva kellett lennem, hogy megcsináljam

A neten olvastam egy trükköt, le kell fagyasztani a spermát, utána várni pár napot és mikor már nagyon kanos van, kiolvasztani, és úgy lenyelni. Így már sikerült, és szuper dolog sztem. Tényleg fura, kellemetlen, az íze se jó, de mégis jó dolog.

febr. 2. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
De az a legjobb, ha van egy partner, aki frissen, melegen tudja biztosítani az adagot olyankor, amikor nagyon kanosak vagyunk. Csak nem szabad előtte elélvezni, és akkor nem száll el az ihlet.
febr. 2. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Én a nyers tojáshoz tudnám hasonlítani.
febr. 2. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Van erre egy technika, az a neve milking. A prosztatád masszirozásával, szép lassan csorog ki a cucc (fél óráig is tarthat), de közbe nem élvezel el, ugyanúgy felizgulva maradsz. Ráadásul egy átlagos adagnál jóval több jön ki így, egyszerre lenyelni külön kihívás tud lenni. Én egy pohárba gyűjtöm és a végén lenyelem az egészet.
febr. 2. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ezzel én is próbálkoztam többször, de egyszerűen nem megy. Nagyon kellemetlen és nehezen kivitelezhető számomra. Ha sikerül is, akkor is csak keveset tudok lefejni és utána akárhogy próbálkozom, nem jön több. tudom, gyakorolni kellene, vagy valami jobb segédeszköz kellene hozzá.
febr. 2. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!