Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van rám ennyire furcsa hatása a spermának? Bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Már elégítettem ki jó pár fiút a számmal és le is nyeltem. Semmi bajom se az ízével, se az állagával, de ahogy lenyeltem, pár perc után mintha mámorban úszna az agyam. Olyan, mintha "ideiglenesen szerelmes lennék a partnerembe". Ez mitől van? Mennyire normális?
25/F
2019. jún. 22. 18:32
1/9 anonim válasza:
Ha megtanítád ezt a "furcsa hatást" a nőknek, akkor milliárdos lennél 1 héten belül. :D
2/9 anonim válasza:
Persze, normális. Én is ilyet erzek lányként, de szerintem csak a tudat miatt.
A homofóbokkal meg ne foglalkozz, valószínűleg ez az anonim kritizálás az egyetlen örömük az életben;)
4/9 anonim válasza:
Elobb volt, biztos toroltek a kommentet. De ugyis jonnek..
5/9 anonim válasza:
Szerintem normális. Én lány vagyok, de ugyan ezt a mamort érzem minden szopás után. Feltölt és kielégít lelkileg egy jó orál
6/9 anonim válasza:
Én biszex férfi vagyok de engem is feldob ha csinálhatom
7/9 Lacás1976 válasza:
Maga az érzés hogy elélveztetek egy másik férfit és lenyelem már beindít hasonló tudatalatti folyamatokat.
8/9 anonim válasza:
Nem tudom mitől van, nem tudom mennyire normális, de rám is hasonló hatással van. :)
Bi/F
9/9 anonim válasza:
Valszeg az lehet, hogy ittál a barátodból/partneredből és ez jó érzéssel tölt el :P
Egy Bi pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!