Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen íze van a spermának?
Figyelt kérdés
Még soha sem kóstoltam, de szívesen tenném csak nem a sajátomat.2022. júl. 12. 23:19
1/16 anonim válasza:
Langyos és sós... Kb mint a tojásfehérje.
2/16 anonim válasza:
Egyszer legalább mindenkinek bele kell élveznie a saját szájába.
3/16 anonim válasza:
Egy volt barátnőm azt mondta, hogy sós.
4/16 anonim válasza:
#3 meleg kérdés, eléggé (nem) burkolt áthallással mit is akar valójában 😂
7/16 anonim válasza:
Mint az elfolyosított pekán dió.
8/16 anonim válasza:
Egyrészt mindenkinek más, sőt, a saját spermád íze is változó. Leginkább attól függ, miket fogyasztasz (étel, ital), de más dolgok is befolyásolják.
Gyakran ugyanannak a pasinak a spermája is egymás utáni alkalmakkor is lehet különböző, egyszer édesebb, egyszer sósabb, egyszer kesernyésebb...
Ahogy az állaga és mennyisége is erősen változó tud lenni.
9/16 anonim válasza:
Párom szereti, ha ananászkonzerveket eszek. Régen nem értettem, most már igen. Minden hétvégén betolok egy ananászkonzervet. Elmondása szerint édes lesz a spermám tőle, ha sok húst, akkor sósabb, kesernyésebb.
10/16 anonim válasza:
Nagyban függ attól, hogy mit fogyaszt a partnered. Például volt olyan, hogy olyanét nyeltem le, aki dohányzott, neki nagyon rossz volt. Szívem szerint kiköptem volna, olyan keserű volt. Viszont másnál volt olyan, akinek jó volt az íze de nem dohányzott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!