Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen az íze a spermának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az íze a spermának?

Figyelt kérdés
Mindig eldöntöm hogy megkóstolom a sajátom de mikor elmegyek már nem akarom…
febr. 2. 01:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
Gondolom semleges lehet , mivel állítólag íztelen s szagtalan .
febr. 2. 02:39
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkinek más...

Függ a táplálkozástól, és a káros szenvedélyektől!

Például egy láncdohányosé, aki még mellé iszik is, na annak elég kellemetlen ízű...

febr. 2. 03:08
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Senki nem mondja, hogy iztelen/szagtalan.

Taplalkozastol fugg, attol, hogy iszol-e eleg vizet, dohanyzol-e, szedsz-e gyogyszert. Tehat mindentol ami bemegy a szadon. Neha sosabb neha kevesbbe. Nem lehet egesz pontosan meghatarozni.

febr. 2. 05:46
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit édes. Kezd el megkóstolni, és egy idő után nem fog zavarni. Én már régóta simán lenyelem az enyémet, miután kivertem, egyszerűbb.
febr. 2. 06:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Élvezés után már nem is fogod akarni, egyből elszáll az ihlet. Próbálj a saját szádba vagy arcodra élvezni, pl gyertyaállásban, akkor meg fogod tudni kóstolni.
febr. 2. 08:00
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Az enyém például édeskés, a végén enyhe kesernyés utóízzel. De szerintem nem rossz.
febr. 2. 08:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kesernyés, sós de van aki érez benne kicsi édességet is. Én személy szerint nem vagyok nagyon oda érte, nem csak az íze, de főleg az állaga miatt. Ez a nyálkás ragacsos állag nekem nagyon nem jön be. Sajnálatos mert amúgy meg szetetem az orális szexet adni.
febr. 2. 08:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van mikor sós,de van mikor édes. Ahogy írják függ attól hogy mit eszel,iszol. Illetve a káros szenvedélyektől. Megvallom őszintén élvezés után én sem igazán akarom megkóstolni. Úgy szoktam hogy fel megyek gyertyába, aztán a lábam a fejem fölé engedem. Így bele tudom engedni a saját számba. Na ez viszont így kifejezetten tetszik és élvezem. Ilyenkor persze mind lenyelem.
febr. 2. 08:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első élmény fontos. Én sajna utálom igaz az első sperma élményem is durva volt. Egy olyan partnert fogtam ki akinek nagyon sok spermája volt. 8x tuti spriccelt. Abból is a híg fajta. Nos elsőre egy ilyet szájba kapni kezdőként .... Gondolhatod.
febr. 2. 10:37
 10/16 Kajak53 ***** válasza:
100%

Nőktől olvastam, hogy az ananászlé megízesíti. Kipróbáltam és valóban. Az íze édeskés lett. Meglepő, hogy nem is kell sokat várni az elfogyasztás után. Nagyon hamar eljut oda, ahova kell ;-)

Partnereimnek is ajánlom. Voltak, akik ismerték szintén ezt a “trükköt”. Én imádom azt is, ha a partnerem visszacsókolja a számba az enyémet. Szóval, próbáld ki!

febr. 2. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!