Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Slave srácok, találtatok jó domot?
Amikor megláttam a kérdést biztos voltam benne, hogy az a fiú írta ki akivel október óta akarok találkozni. Ő slave. Itt ismertem meg.
Azonban elvileg nem ő írta azt mondja. Szóval amiket olvastam egyet tudok vele érteni. Az arányokkal is, a stílussal, egészséggel, mindennel.
Azt gondolom a bi/meleg ismerkedés is nehéz de a BDSM egy még nagyobb nehezítés. Értelmes embert találni is nehéz, de NEM LEHETETLEN! Ajánlom mindenkinek, hogy ne adja fel.
Hú, a hozzászólásokat olvasva nagyon szerencsés vagyok. Igaz én csak enyhe sub-dom kapcsolatban élek, de tényleg szerencsés vagyok, a Domom mellettem nőtt fel, szó szerint. Röviden leíróm a történetünk. Kb 10 éves voltam amikor a szomszéd srác megszületett, ahogy mindketten kezdünk felnőni sok kapcsolat nem volt köztünk a korkülönbség miatt, köszöntünk egymásnak, hiszen szomszédok voltunk. Olyan 17 körül lehetett a srác, amikor észre vettem hogy kezd jó pasi lenni, elkezdett kondizni , meg ilyenek. Huszon éves korára fullas pasi volt. Egyre többet beszélgettünk, aztan nyaron lesz Kb 4 éve hogy összefutottam vele egy meleg szórakozóhelyen, mindketten sokkot kaptunk, nem is sejtettük egymásról hogy azonos térféken játszunk. Kiderült hogy ő aktív, én full passzív. Pár héttel később nálla söröztünk, és azt mondta hogy hetek óta nem szexelt senkivel. Én viccből mondtam neki hogy leszophatom ha gondolja. Ő komolyan vette, elkezdtem szopni,közben ő opcén szavakkal illetett, aztán miután elélvezett, bocsánatot kért. Mondtam neki hogy én szeretem az ilyen szexet. Azóta együtt vagyunk, megy a mélytorok, kemény dugás, kisebb pofonok, és szolgálom őt. Neki köszönhető hogy megtanultam a prosztata orgazmust, mert kb három éve péniszketrecet kell viselnem, ugyanis szerinte egy kapcsolatban csak egy fasznak van szerepe, az pedig az övé. Eddig heti egy orgazmusom lehetett, de idéntől már csak kéthetente egy engedélyezett. Sok sikert mindenkinek a keresésben.
37 sub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!