Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Slave srácok, találtatok jó domot?
Sajnos olyan ritka. Az van, hogy sok elvárás van.
Vagy ronda, vagy a teste rossz, vagy nincs meg az egyezés a vágyakban, vagy dagi, vagy vagy vagy.
Én azt tanultam kb 2 év keresgélés után, hogy ha valaki NORMÁLIS már örüljek. Ha ez megvan és még a vágyak is egyeznek akkor kompromisszumot kell kötni.
Pl aki nem jött be arcra az maszkban volt. Akinek a teste nem az ruhában. Sorolhatnám a megoldásokat. Viszont ami érdekes, hogy akivel lett tali és legalább 2x azokkal hosszan megmaradt.
Alapvetően az a gond, hogy kb 80%-a a BDSM kedvelőknek slave. Szóval erre készülj ha még kezdő vagy.
Illetve vigyázz az egészségedre!
Igen, még 2 éve.
34 éves volt és 1 évet töltöttünk együtt. Szexshopban ismertem meg
Én a másik oldalról írnék dom vagyok és bi.
Gyakorlatilag mindenhonnan írnak sub fiúk a legtöbb nagyon lelkesen az elején. Aztán egyszer csak el hal a kommunikáció. Sokan 200 km ről jelentkeznek. Csak bb-be gondolkodnak .(tiszta őrület akármi is lehet vele, vagy akár velem)
Nem reális az ön képük. Nincs idejük stb. Nincsen tisztában azzal mit is akarnak.
Szóval ritka a "normais" sub,slave,mazo....
És nyílván a normalitást most a bdsm-en kívüli élezvitelre , gondolkodásra,kinézetre...stb. értem.
Mind két okdalon óriási bajok vannak. A tényleg jó szolga nem talál igazi domot, csak gagyi utánzatokat szűk érdeklődéssel többnyire hájas testtel kis farokkal.
A jó dom nem talál igazi szolgát, csak álmodozó nyafogógépeket, akik tele vannak kifogásokkal és a végén elsírják magukat. Bele lehet fáradni tényleg a keresésbe.
Egy valódi szolga véleménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!