Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, hogyan találtátok az első partnert?
Figyelt kérdés
Könnyen rászántad magad? Engem egy jóideje izgat a dolog, de mindig elmegy a kedvem. Nektek ez hogy van?2023. jan. 25. 09:24
1/10 anonim válasza:
Online találtam, amúgy pont itt és nagyon nehezen szántam rá magam. Találkozó előtt szó szerint görcsölt a gyomrom is. De aztán jól sült el a dolog.
2/10 anonim válasza:
Fórumon találtam, de sok férfival és sokáig leveleztem mire egy olyannal hozott össze a sors hogy megélhettük a vágyainkat együtt.
Sajnos sok a megbízhatatlannember.
3/10 anonim válasza:
Itt találtam. Utólag tudom mekkkora mázlim volt, mert a srác nagyon normális volt. Utána csak bolondokba futottam bele. Szerencsére viszont vele az első pár alkalom. Kb 10x találkoztunk. Imádtam a farkát, csak aztán egyszer megharagudtam rá, mert megijedtem attól hogy élvezem vele meg kicsit belezúgtam így utána nem mertem soha újra írni neki pedig nagyon szerettem vele lenni.
4/10 anonim válasza:
Írj rám nyugodtan, szívesen lennék veled. Én is tudom milyen kezdőnek lenni.
5/10 anonim válasza:
Megválaszoltad magadnak a kérdésed alatt, miért nehéz találni partnert.
Pedig aktív férfiként szívesen megismernék valakit,nem alkalmira.
6/10 anonim válasza:
Aktív férfit aki megbízható és diszkrét :)
7/10 anonim válasza:
Elsőre különösen nehéz találni megbízható partnert. Bár nagyon izgat engem is, de eddig nem jött össze...
8/10 anonim válasza:
35 éves Győri passziv vagyok. Ha gondolod írj
9/10 anonim válasza:
meg nem talaltam, de jo lenne beszelgetni egy normalis fiuval :)
10/10 anonim válasza:
Kereső stádiumban vagyok. :) F35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!