Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő bi srácok ti hol találtatok partnert?
Figyelt kérdés
Tehát hol kerestétek?2023. febr. 20. 12:37
4/20 anonim 

válasza:

Én is szívesen ismerkednék korombeli vagy fiatalabb domináns srácokkal. Azért is kell, hogy domináns legyen mert érzem, hogy ha magam döntenék élőben lehet betojnék, de ha irányít, stb máris egyszerűbb. Plusz izgat is ha a másik alárendeltként kezelne.
5/20 anonim 

válasza:

en itt probaltam de meg nem talaltam partnert. jo lenne vegre egy normalis fiu barat :)
6/20 anonim 

válasza:

...én meg itt unatkozom a franciaágyban.
Senki nem veszi a fáradságot - én venném, ha hívnának.
7/20 anonim 

válasza:

Nekem írhat aki benne lenne ismerkedésbe
8/20 anonim 

válasza:

Egy ilyesmi srác (lehet barna vagy szőke hajú is) írhatna nekem, ha nem akar anális szexet (vagy csak passzívként). Ha nincs piercingje, az pluszpont. :) [link]
9/20 anonim 

válasza:

Próbálok keresni egy normális diszkerét férfit. De valahogy egy kis idő után mindig eltűnik.
Valaki szeretne beszélgetni?
10/20 anonim 

válasza:

Mindenki eltűnik,nyugi :)
Vagy megijed magától....és a vágyaitól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!