Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Két találkozás után egyből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két találkozás után egyből kötődik?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal, kétszer találkoztunk, orálig jutottunk nem is akartunk többet.

Mindössze 4 napja ismerem.

Ahogy észrevettem egyből elkezdett kötődni, féltékenykedni. Olyan megjegyzéseket tesz, hogy reméli rajta kívül nem írok másokkal. Jeleneteket rendez amikor megkérem álljon le ezzel. Majd jövőbeli terveket sző, folyamatosan csak találkozni akar újra és újra holott az elején tisztáztam vele, hogy en csak havert keresek akivel neha lehet szórakozni. Egy élőben kedves csendes nyugodt srác de online teljesen kiborít.

Mit kezdjek vele ? Ez normális?

Ő 20 én 30.

2024. jan. 25. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj.
2024. jan. 25. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyeneket nem bírom lányban. Bocs, nem jó kategória, de ezek szerint srácok között is ugyanilyen idegesítő, ha a másik folyamatosan féltékenykedik.
2024. jan. 25. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
direkt készítsd ki idegileg, tedd minél féltékenyebbé. egy idő után majd hozzászokik hogy nem megy úgy minden ahogy ő akarja. hasonló szituban én elkezdtem más srácokról beszélni, és részletezni hogy mit csinálnék velük xd
2024. jan. 25. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos van ilyen, hiába mondja neki az ember, hogy csak haverkodni akarok, kis kaland, nem kapcsolatot, de nem érti meg, s még utána rám tesz megjegyzéseket.

Nem tudom mit lehet kezdeni velük, az én esetemben megsértődött rám, s ő mondta, hogy akkor ennyi. Szerencsére...

2024. jan. 26. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Ha jót akarsz magadnak ,akkor idd meg a "lexarom vodkát" és lépj tovább. A nagyon rendes, kedves és csendes emberek pedig a legveszélyesebbek .

Saját és mások tapasztalata alapján állíthatom !

2024. jan. 26. 05:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tobbet ne talalkozz vele
2024. jan. 26. 06:23
 7/8 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Tök egyértelmű, hogy érzelmileg éretlen még egy rendszeres szexkapcsolathoz. Írd meg neki őszintén, hogy te nem ezt keresed.
2024. jan. 26. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánatot kérek, pontosan csak szexkapcsolatot tartani érzelmi éretlenség. Tehát a mondat paradoxon.
2024. jan. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!