Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két találkozás után egyből kötődik?
Összejöttem egy sráccal, kétszer találkoztunk, orálig jutottunk nem is akartunk többet.
Mindössze 4 napja ismerem.
Ahogy észrevettem egyből elkezdett kötődni, féltékenykedni. Olyan megjegyzéseket tesz, hogy reméli rajta kívül nem írok másokkal. Jeleneteket rendez amikor megkérem álljon le ezzel. Majd jövőbeli terveket sző, folyamatosan csak találkozni akar újra és újra holott az elején tisztáztam vele, hogy en csak havert keresek akivel neha lehet szórakozni. Egy élőben kedves csendes nyugodt srác de online teljesen kiborít.
Mit kezdjek vele ? Ez normális?
Ő 20 én 30.
Sajnos van ilyen, hiába mondja neki az ember, hogy csak haverkodni akarok, kis kaland, nem kapcsolatot, de nem érti meg, s még utána rám tesz megjegyzéseket.
Nem tudom mit lehet kezdeni velük, az én esetemben megsértődött rám, s ő mondta, hogy akkor ennyi. Szerencsére...
Ha jót akarsz magadnak ,akkor idd meg a "lexarom vodkát" és lépj tovább. A nagyon rendes, kedves és csendes emberek pedig a legveszélyesebbek .
Saját és mások tapasztalata alapján állíthatom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!