Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy interneten megismertetek valakit, de találkozáskor csalódást okozott?
Két komolyabb pofára esésem volt.Egyszer egy 62 éves adta ki magát 35-nek,nem volt képcsere, csak találkozás ,négy nap után.Ott állt melegítőgatyában,borostásan és barna,iszonyú szagú cigit szívva a férfi.És meg volt sértve,mert otthagytam.A lelkére hivatkozott,hogy az fiatalos,azt kell nézni..
Másik pedig , ahol volt képcsere és értelmesnek tartottam,szóval ez a 31 éves srác olyan részegen jött oda,hogy elment illetve elszédelgett mellettem és egy fát fogott meg,hogy el ne essen.Nem tudott tovább sem lépni. Őt is otthagytam.
Egyébként pedig az a mindennapos,hogy így nevezzem,hogy kapcsolatot keres,komolykodik aztán elsőre már szexet akar, rám akart mászni,stb.
De aki netes ismerkedő, az tudhatja az ilyen dolgokat :)
Egyszer volt egy nagy pofáraesésem: a Felvonulási téren az emlékműnél találkoztunk volna.
Akkor volt már elérhető áron rádiótelefon, a következő üzenetet kaptam (kb. 2001-ben):
"Túl fiatal vagy".
Valószínűleg a szemközti házban lakott az illető...
Csak ilyen történt.
Internetes ismerkedésnél ritka az, hogy az ember az életbeli találkozásnál ne csalódjon valami miatt.
Vagy a testsúly, vagy a magasság, igénytelen öltözet, ápolatlan kinézet, a valóságban 15 évvel isősebb mint a neten lévő képen, stb.
Nehéz a netes ismerkedés.
Szinte mindenki elhalgat valamit.
Van aki csak apróságot, van aki fontos dolgokat.
Nekem is volt pofára esésem még régen, kb 11 éve. A rockerek.hu-n leveleztem egy zalaegerszegi csajjal nagyjából másfél-két éven keresztül időszakos jelleggel. Tündéri kis csajnak tűnt a képek alapján.
Aztán szólt, hogy jön fel Pestre.
Amikor élőben találkoztam vele, nem is a külsővel volt gond, az még elment volna, hanem a stílusával. Amint megszólalt már éreztem, hogy egy nagyszájú tahó a csaj, már akkor menekülni kellett volna. (A levelezéskor és a telefonban még nem éreztem a veszélyt).
Aztán napokkal később elmentünk palacsintázni, akkor mondta, hogy már össze is jött egy másik sráccal, de a szemét ribi kifizetette velem a kajáját, mondván, hogy ő nem hozott pénzt.
Furcsamód másnap rám írt egy vadidegen punkhajú srác a rockerek hu-n, hogy idézem " szereti a palacsintát a kis beles, mindig ezt csinálja, mindenkit csak lenyúl. Ha van kedved gyere velünk borozni a Moszkvára" .... ezek szerint már híre volt a bunkó csajnak, aki engem is átvágott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!