Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nekem kéne elhívnom első találkozásra? (Meleg téma)
Kb 3 hete ismerkedem neten egy sráccal (én írtam rá). Már volt hogy utalgatott egyszer arra, hogy egyedül van este, és jó lenne ha valaki mellette lenne 🙈 -ezzel a szemét eltakaró majommal, nagyon sokszor küldi ezt az emojit. Erre én csak annyit írtam, hogy "igen, én is sokszor érzem így"
Meg egyszer azt is írta, hogy "jó éjt kicsim", de én csak annyit írtam rá hogy "jó éjt". Meg azt is írogatta régebben h cuki vagyok, de mostanában nem. Én ezekre csak annyit írtam, hogy köszi. Szerintetek mit kellett volna ezekre írnom?
Arra gondoltam, lassan elhívhatna már randira, várom, hogy mikor teszi meg ezt. De arra gondoltam, lehet hogy nekem kéne.
Ő 30 centivel magasabb, és majdnem 2-szer akkora mint én, ezért gondoltam, hogy inkább neki kéne ezt kezdeményezni. Vagy ti ezt hogy látjátok? Tudtok esetleg valami tanácsot adni?
szerintem inkább csak szexelni akar semmi mást
jól bírja ha már 3 hete húzza
te meg rendesen ignorálod
amúgy meg te kezdeményeztél az elején akkor hova tünt a vér a pucádból
Aki 3 hetes ismerkedés után, 0 találkozással már az ágyába hívogat...
úgy offolnám, mint a sicc
"Ő 30 centivel magasabb, és majdnem 2-szer akkora mint én, ezért gondoltam, hogy inkább neki kéne ezt kezdeményezni."
Ezt hogy raktad össze? :)
Egyébként ne higgy a szavaknak, szépeket mondani bárki tud.
" Okos madarász annak a madárnak fütyül legszebben, akire a legjobban fáj a foga "....
Mások is vannak egyedül,de nem bájolognak,hogy hopp egy pasi legyen az ágyukban. Míg el nem élvez,mert utána már mehetsz nyugodtan " kicsim "..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!