Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el mindenki? Amikor találkozásra kerülne sor. Előtte aktívan írogat.
Grindrn elég sok és jó pasik is benne lennének, hogy találkozzunk. Akár úgy is, hogy ő kezdeményez.
Amikor nekem nem jó, akkor egyszerre 5-6 is van akivel beszélgetek.
Aztán amikor nekem jó, akkor a legváltozatosabb esetek lesznek, de a vége mindig egyforma, nem lesz találkozó.
Van aki ghostingol, nem válaszol tovább.
Van aki sosem ér rá, pont dolgozik, programja van.
Másik nagyon fáradt, majd máskor, de mindenképpen írjak ám rá.
Meg ezek keveréke. Most dolgozik, megint nem ér rá, harmadjára sem. Végül után ghost.
Meg még lehetne sorolni.
Miért van ez?
Sokak szerint jól nézek ki.
Én hetero férfi vagyok, nőkkel ismerkedem, de nálam is hasonló a tapasztalat, hogy a neten NAGYON sok a kamus. Viszont néha sikerül összehozni a dolgokat, de a számok alapján rengeteg kamu, eltűnés, lemorzsolódás jut 1 találkára.
Viszont beszélgettem női ismerősökkel is ilyenről régen és a nőknél is vannak hasonlók, hogy a már megbeszélt randin az odaúton még írogatnak, aztán a pasi egyszer csak nem jelentkezik többet és persze a randin sem jelenik meg. Ez akkor kellemetlen főleg, amikor a csaj utazik X órát és ott aludna, mert munka után ment és eltűnik a pasi.
"jól nézek ki" és "jó pasik ".
Nem ettől függ ám, hanem a mentalitástól. Lehet egy 5-6 ossal biztosan találkoznál, nem a 9-10 es csodapasikra kell várni, akik lehet naponta több tucat megkeresést kapnak.
Viszont a ghostingolás bunkó dolog bárki részéről is.Aki pedig akar találkozni, az úgy szervezi a dolgait,hogy találkozzon.Hülye kifogásokat mindenki tud mondani, ahelyett hogy nemet mondana és kész.
De ez nem új dolog,régen is volt eltűnés, kukkolás és randin nem oda jövés,stb.
Nem 9-10-es csodapasikra várok álmodozva, voltam már amúgy nagyon jó pasikkal együtt, másrészt miért ne olyanokat keressek, válasszak aki nekem bejön?
Nem az kell, hogy bárki jöhet csak legyen valaki.
3-as:
Persze, hogy tudok. Azért ez nem kuriózum.
És 10-ből nem hogy 8, talán még 1 sem törli magát azonnal. Inkább téged blokkol le.
Ha törölné a beszélgetés nem tűnne el neked, csak "profile not available" vagy valami ilyesmit ír ki. Szerintem összekevered a tiltással.
3-as vagyok. Én nem grindren vagyok, hanem romeon, ott pedig látszik, hogy miért tűnik el valaki profilja. De egyébként ha letiltana az is suttyóság volna, hiszen még csak beszélgetni sem kezdtünk el. :D
Lányokkal sokkal egyszerűbb ismerkedni, anno tinderen akkor randiztam amikor kedvem volt hozzá.
Fiúkkal katasztrófa és az online ismerkedő melegek nagy része egybites, ápolatlan, ronda.
Talán mert 10/10-es pasi vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!