Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit lehet kezdeni az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni az olyan emberekkel, akik pár szavas választ adnak ismerkedéskor, és nem kérdeznek?

Figyelt kérdés
Sokszor 2-3 levélváltás is megy, és csak én kérdezek, a másik csak válaszol 1-1 mondattal és ennyi. Se vissza nem kérdez, se témát nem dob fel. Az ilyen emberek mit szeretnének?
2024. jan. 20. 23:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, ez sokunkra ráfér , azt hiszem :)

# 19

2024. jan. 21. 19:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Annyit lehet kezdeni velük, hogy hagyni a francba, mert ha nem mutat érdeklődést akkor csak az az aprócska lelkiismerete szólítja, hogy "muszáj" valamit válaszolni.
2024. jan. 21. 21:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Csináltam már én is így. Mármint pár mondatban válaszoltam és nem kérdeztem vissza. Ezt azért csináltam mert nem volt szimpatikus az illető. Ezt megírtam neki, de tovább folytatta, én meg nem kérdeztem, végül abbahagyta.

Olyan is volt hogy rám írtak ezzel a mizuval, kérdeztek párat visszakérdeztem és vége. De az olyanok nem is érdekelnek akik ezzel kezdenek. Olyankor sejtettem hogy sokáig nem fog tartani az ismerkedés. Egy valakivel viszont kísérleteztem. Jött a szokásos mizu, én meg úgy voltam vele hogy egy kicsit megerőltetem magam. Döcögősen indult mert bármit kérdeztem ő mindig úgy kérdezett vissza: és te? Még akkor is ha értelmetlen volt így kérdeznie. :D Találkozó nem lett, viszont videóchat-eltünk és elég sokat beszélt. :D Érdekes volt, én azt gondolom hogy vannak olyanok is, akiknek nagyon nem erősségük az írás. Viszont élőben el lehet beszélgetni velük. De akit most említettem vele nem lehetett volna, mert alig hagyott szóhoz jutni. :D Tehát nem vesztettem volna vele ha már a legelején hagyom. Ritkán írtam másokra de ha kezdeményeztem, nem szoktam annyiban hagyni a dolgot, persze ha a másikat szimpatikusnak találtam. Ha velem történne ez ami veled, hogy nem kérdez vissza, megkérdezném hogy nem akar velem ismerkedni? Erre azt írná, hogy dehogynem, leírnám neki hogy miért tettem fel ezt a kérdést. Ha ezután is így viselkedne, akkor elköszönnék, mert már nem akarnék tőle semmit. Az ilyen emberek mit szeretnének? Gondolom mindenki mást, most írhatnék valami irónikusat, de felesleges.

2024. jan. 25. 14:43
 24/25 A kérdező kommentje:
23: Köszi, ezt majd bevetem, már csak a játék miatt is. :o)
2024. jan. 25. 14:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Az egyszavasok több mint 90%ának elfelejtek visszaírni. Most az a probléma, hogy 50km körön belül nincs senki... D
szept. 10. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!