Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni az olyan emberekkel, akik pár szavas választ adnak ismerkedéskor, és nem kérdeznek?
Altalaban a lelkiismeret miatt. Visszair, hogy ne legyen bunko. Aztan epp ezzel bunko.
Ilyenkor meg jon az onbecsules es ha mar a legelejen latod, hogy nem erdekled akkor pattintod.
Attól függ mi a kérdés.
Legtöbbször mindenki azt kérdezi, hogy mizu 😅 de igazából senkit se érdekel, így nem lehet rá őszintén válaszolni, szóval csak marad a “megvagyok, és te?”
Nálam is kB.ez a helyzet
1 szavas mondatban képesek válaszolni, nem tudok velük mit kezdeni Pedig ők kezdeményeznek
Mert én már senkinél se, dobnak egy tappancsot vagy lángot és utána én kezdek velük kommunikálni de nem megy,
A Mizu kérdéstől ki ver a víz
De ha fiatal írja igyekszem fel venni a ritmust, de mikor 40éves - Korosztályom attól megkérdezem hogy ezzel a szöveggel sikerült már valakivel is találkoznia.
A hiba tudom hogy nem bennem van, bár az összes ismerősöm kezd hülyének nézni vagy értetlenkedni hogy a fenébe nem találok senkit akit be tudnék mutatni nekik 1év alatt, van 2heretó Elvált haverom is max 2hét alatt találnak fix partnert.
Jaj nem ez a kérdés.
Semmit nem tudsz velük csinálni
Töketlenlenek, még ha erőlteted is és csinálod ezt hetekig valami csoda módon el kezd bízni benned mert minden nap írsz neki akkor is találkozónál egy tejbe tök fog veled szembe ülni, állni.
Nem kell velük foglalkozni, aki nem kérdez visziont az mind csak az idő pocsékolás!
Volt már itt ötvenes is, aki : " Dugjunk már b+ "..
Szöveggel indította az amúgy társkeresés miatti beszélgetést.Rövidzárlat lett belőle,magától értetődik.
Viszont beszélgettem itt már nagyon értelmes,kulturált,jó helyesírású huszonévessel is, ami remény arra,hogy nem mindenki van a béka hátsója alatt.
55 F
A kit keresnek kérdést is utálom, mert amúgy ott van a profilban, hogy mit keresek (legalábbis grindrn). Szóval az ismerkedés elso 10 perce olyan mint egy FAQ 😅.
Aztán ha egy nap 30 ember kérdi meg ugyanazt akkor tud fárasztó is lenni. Jobban szeretem ha lebeszélünk egy dátumot és találkozunk.
26/p
Ilyenekkel semmit nem lehet kezdeni. Az ismerkedés megreked sehova nem vezet. Beszélgetésre képtelen emberek. Igazábol a személyem sem érdekli, ha érdekelné kérdezne de nem azt hogy "mizujs"
Lapátra az ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!