Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék a BDSM kedvelő emberekkel ismerkedni?
Domináns, fetisiszta, enyhén vagy igény szerint szadista férfi.
49 éves
Bátran írj és ha szimpatikus vagy, én foglalkozom veled szívesen!
Belépő két kérdés, és ha jól válaszol már léphetünk tovább!
Nem hiszek abban az elméletben, hogy a BDSM mindenki játéka. És abban sem igazán, hogy két fajta "BDSM-es" létezik, az egyik, aki eleve "romlott" a másik pedig az, akit úgymond megharaptak.
Akinek ott lapít a habitusában a BDSM valamilyen sejtmagja, az igenis vevő lesz a játékra, akiben viszont nincs, ott nem tapasztalsz más, csak béna imitációt.
Korán (fiatalon) kezdtem, elképesztő mélységekben jártam, amit szerettem volna, már mind megtapasztaltam. Hozzám tett, fejlesztett, megismertette velem saját magam, mélyrehatóan, fátyol nélkül.
Ettől függetlenül, a falra mászok, mikor a BDSM-et leöntik valami sötét maszlaggal és piedesztálra emelik vagy a vanilla szexualítás fölé helyezik. Más, persze, mentális síkon kemény átéléseket hoz magával, de honnan tudjuk, hogy mások számára kisebb dózis nem e ugyanezt a pszichokémiai egyveleget jelenti, mint számunkra a BDSM kiváltotta löket? Nem kívánom a körtét az almához hasonlítani, csupán azt szeretném mondani, hogy a BDSM-et -ideális esetben- nem az ego miatt csinálja az ember, hanem azért, mert odabent lüktet valami, ami lágyan megágyaz a vágyak háborgó tengerének.
Na jó, ez már tragédia... befejeztem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!