Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM partnert hol találjak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM partnert hol találjak?

Figyelt kérdés

Switch vagyok, eddig kapcsolatokban én voltam a domináns. Szeretek büntetni, fájdalmat okozni, és hasonlók. Viszont én is szeretném ezeket átélni, mert én is szeretem a fájdalmat, és akarom tudni, hogy milyen ha irányítanak. Úgyhogy mivel nem tudok "ingyen" erre partnert találni eldöntöttem, hogy pénzért keresek. Néztem a nemjólányokon, viszont a dominákkal ott nem lehet szexelni, és amennyire láttam nagyon testi kontakt sincs. A masszőzök között van aki kifejezetten ezzel foglalkozik, de ő meg alkatilag nem annyira az esetem. A többi hirdető közt van egy kettő aki kifejezetten tetszik és vállal is ilyesmit, viszont nem tudom, hogy mennyire hitelesek vagy jók benne. Próbálkozom smpixien, de ott még a fizetősök se reagáltak a levelemre. Most válaszolt egy nem fizetős, hogy lehet szó az elképzeléseimről, ha az arcom is tetszik neki. Én ilyen oldalon, úgy, hogy nincs kint képe viszont nem akarok magamról fotót küldeni, mert tulajdonképpen halvány lila gőzöm sincs, hogy ki van a monitor másik oldalán és hogy nem csak vissza akar élni vele. Hogyha nem küldök, valószínűleg nem fog napokig levelezgetni, hogy megbízzak benne, úgyhogy ebből sem lesz sok. Szerintetek küldjek képet neki?

A másik meg, hogy nem lenne jobb szimplán megélnem végre ezeket a vágyaimat? Annyira bennem volt, hogy olyannal akarom ezt, aki nem a pénz miatt csinálja, de nem úgy tűnik hogy ez sikerülni fog. Egyszerűen minden csaj elzárkózott eddig azelől, hogy ők okozzanak nekem fájdalmat, vagy irányítsanak, mert ők az ilyet nem szeretik... Ráadásul ki se fejtettem nekik, csak tapogatóztam az elképzelésekkel kapcsolatban.... Szerintem ki is tértek volna hitükből, ha részletezem mit akarok 😂😂 szóval sajnos valahogy ez nem jön össze, és azon gondolkodom megérné e vagy olyan élmény lenne e hivatásossal...

2022. nov. 19. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hű de gáz!
2022. nov. 19. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. nov. 19. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
A lányok kevésbé szoktak dominánsak lenni, de ne add fel, biztos lesz majd aki vevő erre a dologra
2022. nov. 19. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehéz... mázli kell hozzá, de kb. az utcán is olyan esélyekkel vagy, mint egy bdsm társkeresőn, simán belebtlasz ott is olyan nőbe, akit érdekel a dominancia, csak baromi sokat kell egy kapcsolatért dolgozni...
2022. nov. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!