Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék a BDSM kedvelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék a BDSM kedvelő emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, 3 darab 2 éves párkapcsolattal a hátam mögött, és minden szeretetem ellenére betegesen hiányzott az összes párkapcsolatomból ez a fajta szexualitás és dinamika, ezért léptem. Nyilván nyitottak voltak pár dolog kipróbálására, de erőltetettnek hatott az egész. Félek, hogy sosem találok olyan férfit, aki úgy bánik velem, ahogy nekem jó, és mindeközben élvezi is, illetve tanít is erről a világról, hiszen tapasztalati szinten nem nagyon ismerem. Hogyan ismerkedhetnék?

2022. nov. 21. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

Nem tragédia hanem botrány! Mg jó hogy nem olvastam végig ezt az okoskodást a "nagymestertől" :D)

Mint ha te szrtd volna a spanyol viaszt! Nevettséges. Mennyi idős vagy 23 éves 5 éves kisfiúba költözve.

2022. nov. 21. 23:48
 12/17 anonim ***** válasza:
2%
Megágyaz a vágyak háborgó tengerének? Mi van bzdmeg?
2022. nov. 21. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen, én tojatm! Miután feltolták nekem! Ez a BDSM!!!! TE LÁMA :D Én láma, mi lámák! :D:D:D
2022. nov. 21. 23:58
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Szexpartner kereső oldalon írd le a vágyaid és hogy hosszú kapcsolatra keresel partnert.

Sokat kell majd válogatni de talán megéri.

A másik opció, BP-n van pár BDSM klub oda be tudsz nézni és létni hogy tényleg az történik ott ami a fejedben is a fantáziáid közben, és ott ismerkedni is tudsz.

Hajrá.

2022. nov. 22. 08:15
 15/17 anonim ***** válasza:
70%

Klasszikus társkereső oldalra regisztrálj, és hozd szóba a témát, biztosan lesz, akit szintén izgat a dolog. Az előzetes kommunikáció alapján már sejteni fogod, hogy mennyire felel meg neked az ő felfogása. -

Ez is egy szűrő lesz. Tehetsz akár apró jeleket is, megleítheted a profilon, de akár olyan jelzést is adhatsz, amit más nem biztos, hogy ért.

Ilyen lehet, hogy ha sub vagy akkor egy nyakörvet viselsz az egyik képen. Aki nincs benne a témában annak nem mond semmit, egyszerű kiegészítőnek látja, aki viszont sub lányt keres, tudja, hogy érdemes veled ismerkedni.

2022. nov. 22. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:
3%

Gáz vagy kérdező!

Nem 22 vagy!

2022. nov. 22. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Ismerkedj céltudatosan puhatolózd ki az elején mi érdekli a másikat én is úgy keresek magamnak partnert, hogy a beszélgetések során kitérek erre a témára. Mielőtt virsli túltengés lenne faszi vagyok
2022. nov. 22. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!