Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi motiválja azt, aki csak bizonyos korú emberekkel áll szóba?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyre többször tapasztalom, hogy sokan nagyon élesen meghúzzák az életkori határokat ismerkedésnél, vagy akár csak simán beszélgetésnél. És itt nem arra gondolok, hogy mondjuk egy 20 éves 40 éves kor felett nem keres, hanem olyan is volt, hogy valakinél alig egy évvel voltam idősebb, de az már sok volt neki. Az ilyen pár éves eltérésű "tiltás", meg az ilyen 20-22 év feletti tiltás hátterében mi szokott állni? Ha te is ilyen vagy, hogy nagyon szigorú életkori határok között állsz szóba másokkal, téged mi motivál ebben? Tényleg szeretném megérteni, hogy mi állhat ezek hátterében, nem fikázni akarok. Mert ha valaki mondjuk sportos, izmos felet keres, az teljesen érthető, ránéz a másikra, a fotóira és látszik a lényeg, de a kor tulajdonképpen csak egy szám, sok esetben önmagában nem sok mindent jelent. Szóval tényleg érdekel, ki hogyan gondolkodik.2020. nov. 14. 15:37
1/6 anonim válasza:
Pontosan úgy nézzen ki és hónapra pontosan annyi idős legyen, különben kuka. Közben meg évek óta egyedül van és várja a csodát a debilje.
2/6 anonim válasza:
Egyszerűen mindenki fejében él egy stock image arról, hogy milyen egy tini, egy korai húszas, egy késői húszas, harmincas stb. Én egyébként leginkább aktívoknál tapasztaltam azt hogy a saját koruknál vagy annál lejjebb húzzák meg szigorúan a korhatárt. Szerintem is hülyeség egy-két éven vacakolni, pláne hogy az emberek többsége amúgy is átlagos, tehát nem lesz egy 18 éves szebb egy 20 évesnél csak azért mert fiatalabb két évvel.
3/6 anonim válasza:
Plusz még a tiniknél fordul ez gyakran elő. Ott meg egyszerűen arról van szó szerintem, hogy az ő szubjektív időszemléletükben (mivel még nem éltek sokat) a 20-21 már sokkal többnek tűnik a 16-18-nál. Elvégre egy tizenhat évesnek négy év az már az élete negyede (még több, ha azt nézzük, hogy öt éves kortól vannak összefüggő emlékeink.)
4/6 anonim válasza:
18 vagyok, 23 felett meg is húzom a korhatárt. A 23 is már a nagyon max, egy 24 évesnek megmondom normálisan hogy nem egymást keressük. Szerintem fiatalon még az az 1-2 év is számít, alapból olyant keresek aki hozzám hasonlóan gondolkodik, egy 24 éves általában már a munkahelye miatt idegeskedik, míg egy 18 éves általában a suli miatt (minden korosztálynak más problémái vannak).
Szerintem mindenki eldöntheti hogy hány évessel akar ismerkedni, én magamnak keresek pár, a saját igényeimnek megfelelőnek, nem pedig pár felháborodott embernek. (És nem vagyok évek óta se egyedül)
5/6 anonim válasza:
Ha csak duma, haverkodás, barátkozás, akkor nincs korhatár. Egy 70 évessel ugyanolyan közvetlen tudok lenni, mint egy 20 évessel, ugyanúgy csúszik a sör mindkettővel. De akkor ez "csak" ennyi, nem több. Aztán a tapasztalat az, hogy az ember hamar kiesik ebből a szerepből, és sokadik tisztázás után is nyomul, és rájövök újra meg újra, már megint belefutottam egy kangörcsös faszba. A 90% kamukéró, amikor azt mondja, csak haverkodni akar. Lószar sem igaz az egészből.
6/6 anonim válasza:
Nem kell velük foglalkozni, ha korban meg is felelsz nekik akkor is találnak ki valami mást hogy koptassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!