Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan hoztatok össze közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hoztatok össze közös utazásokat a párotokkal, ha nem ugyanaz az anyagi helyzetetek?

Figyelt kérdés

A párom fizetésének nagy részét elviszi az albérlet, marad kb 50-60 ezer forintja minden egyébre. Tervez majd váltani, mert a munka amit csinál nem feltétlen ideális. A másik dolog az, hogy ő eddig is kevesebbt utazott, szülei sem annyira nyitottak egy utazásra. Az én szüleim meg kifejezetten tervezik, hogy menjünk el idén valahova, amúgy is harminc leszek. Nyilván, ebben az esetben a párom nem jön szóba sajnos. Vele is szeretnék menni, meg ha belefér időben meg pénzben, akkor más utakra is. Csak neki nem lesz rá pénze, nekem meg arra nincs pénzem, hogy helyette fizessek mindent.

Akkor inkább ne is utazzak vagy mi legyen?

2024. jan. 5. 08:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%

Te számolod, hogy mennyit költesz a párodra??? Egyáltalán, már az a kifejezés is felkavaró, hogy "költesz rá". Egyek vagytok, társak egy életre.

Én ehhez túl régimódi vagyok. Megyek keresek egy kosztümös angol filmet, ahol a szerelmesek jegyzetelik a naplójukba, hogy eddig mennyibe került nekik a másik. :)

2024. jan. 25. 15:34
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
28: Van ez így…
2024. jan. 25. 19:47
 33/35 A kérdező kommentje:
31) Nem tudom, te pl eltartod a parodat vagy ez hogy megy? Igen, szamon tartom egy egy even beluli kapcsolatban, milyen nagyon koltesek voltak, amiket en alltam, mert a paromnak nem volt ra keretem
2024. jan. 25. 20:27
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a párommal megismerkedtem, 3x annyit keresett. Akkoriban amennyit tudtam fizettem én, a többit meg ő. Aztán eljött az idő, hogy a párom fizetését is meghaladtam bőven, onnantól már én fizettem nagyobb részt.

Nyilván más dolog, ha nem tudod kifizetni az ő részét, így a rövidebb utazások maradnak, vagy amik olcsóbbak. Próbáljatok spórolni.

2024. jan. 26. 06:22
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Az nálunk is megvolt, hogy nem akart engem lenyúlni és később visszaadta a pénzt vagy annyival többet vásárolt. Ez nem démontól való elmélet. Aztán volt olyan, hogy például 5-ezret vagy 10-ezret nem kértem vissza. Nálunk nem óriási összegek voltak.
2024. febr. 18. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!