Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoztatok össze közös utazásokat a párotokkal, ha nem ugyanaz az anyagi helyzetetek?
Figyelt kérdés
A párom fizetésének nagy részét elviszi az albérlet, marad kb 50-60 ezer forintja minden egyébre. Tervez majd váltani, mert a munka amit csinál nem feltétlen ideális. A másik dolog az, hogy ő eddig is kevesebbt utazott, szülei sem annyira nyitottak egy utazásra. Az én szüleim meg kifejezetten tervezik, hogy menjünk el idén valahova, amúgy is harminc leszek. Nyilván, ebben az esetben a párom nem jön szóba sajnos. Vele is szeretnék menni, meg ha belefér időben meg pénzben, akkor más utakra is. Csak neki nem lesz rá pénze, nekem meg arra nincs pénzem, hogy helyette fizessek mindent.
Akkor inkább ne is utazzak vagy mi legyen?
2024. jan. 5. 08:49
11/35 anonim válasza:
Engem a párom visz magával. Málta, Görögország eddig. Idén Tunézia és Ciprus az uticél.
12/35 A kérdező kommentje:
Ő fizeti?
2024. jan. 5. 10:37
13/35 anonim válasza:
A párod a családod, ő az első mindenben.
14/35 A kérdező kommentje:
Igen, de a szüleim éppúgy. Ezt meg is beszéltem vele, hogy nem fogom őket úgy kezelni, mintha kevesebbet érnének. Anyu és apu is 60+ már, amúgy is kell nekik a segítség.
2024. jan. 5. 11:58
15/35 anonim válasza:
Elég gáz,ha a háta mögött terveztek utazást és ráadásul ő még szóba sem jöhet (te meg belenyugszol). Ha van párod ő a családod, vele kell tervezned, építened az életed. Ha nem így gondolod szerintem jobb,ha külön válnak útjaitok.
16/35 A kérdező kommentje:
Igen, de itt az anyagiak is játszanak, ami a közös utazásainkat is érinthetik. Jelenleg rengeteg hitele van, meg a lakásában is felújításokat végez, új munkahelyen is gondolkodik. Ha ez van, akkor én inkább üljek a megtakarított pénzemen vagy hogy? Lehet fura kérdés, nekem ez az első kapcsolatom.
2024. jan. 5. 13:07
17/35 anonim válasza:
Az előbb leírtad,hogy sok a hitele, lakást újít..gondolom a hitel amiatt van. Ezek szerint ő ebbe fektet most bele, nem az utazgatásokba. Miért nem mentek el csak 1-2 napra? Mikor helyrejöttök anyagilag, tudtok spórolni akkor szerveztek egy hosszabb nyaralást?! Te 30, ő mennyi idős ?
18/35 A kérdező kommentje:
25 lesz
2024. jan. 6. 10:44
19/35 A kérdező kommentje:
A kerdes inkabb az, hogy en azert elutazzak-e igy, akar csaladdal, akar egyedul. Mar jo par eve tervezem, hogy valamikor telen kellene egy utazas, de sosem volt ra eleg penzem, sajnaltam ra a penzt nagyon.
2024. jan. 6. 16:53
20/35 anonim válasza:
Ne. Vagy a pároddal, vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!