Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexelnél, vagy járnál olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnél, vagy járnál olyan férfival, akinek ugyanaz a keresztneve, mint az apádnak?

Figyelt kérdés
Nekem valamiért ez nagyon fura lenne, zavarna.

2023. okt. 30. 19:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
Eleve nem kérdezem meg a szexpartnereim nevét.
2023. okt. 30. 19:53
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
miért ne ?
2023. okt. 30. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Megtörtént
2023. okt. 30. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Elég bizarr lenne a fater nevét nyögni. Nem tudnék elvonatkoztatni
2023. okt. 30. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Akkor megegyezne az ő neve az én keresztnevemmel is.
2023. okt. 30. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Attól, hogy ugyanaz a keresztneve, még egy önálló, különálló személyiség. Semmi köze nincs apádhoz. Most akkor ne járjak, ne szexeljek egyetlen Zoltánnal se, mert a faternak is az a neve? És ha tökre bejön a srác meg minden klappol? "Bocs, de a neved kizáró ok, apámat is így hívják! Amúgy minden oké veled, nagyon tetszel meg minden, de hát a neved... Ííííííííí, hát az nagyon gáz..." What????

El kell tudni vonatkoztatni ettől. Egyébként meg hol húzod meg a határt? Akkor nem ismerkedsz egyetlen Istvánnal sem, mert anyukád testvére Pista és majd mindig ő fog eszedbe jutni? Meg nem ismerkedsz egyetlen Lacival sem, mert arról meg a szomszédod jut eszedbe? A végére mindenkit ki kell zárnod, mert mindenkiről valamelyik közeli rokonod, barátod, ismerősöd fog eszedbe jutni. Attól, hogy valakinek ugyanaz a neve, még más ember, más személyiség. Hülyeség ilyen alapon ismerősre, rokonra asszociálni. Ez az egyik Benő, az meg a másik Benő, a nevük egyezik, azt' csókolom. Mi van akkor? Semmi. Semmi közük egymáshoz.

Nekem még soha életemben nem jutott eszembe a páromról szex közben, - meg amúgy máskor sem - hogy anyám barátnőjének a férjét is így hívják és akkor ez olyan, mintha azzal a pasival szexelnék. Nincs abban semmi furcsaság, semmi bizarr, semmi, aminek zavarnia kellene, hogyha valakiknek megegyezik a keresztnevük. Talán picit érdekes vagy különleges, esetleg "vicces", funny, de semmiképpen sem zavaró. Előfordul, van ilyen. Ennyi.

2023. okt. 31. 13:10
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Nincs benne semmi fura ha ugyan az a neve.
2023. okt. 31. 13:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én keresztnevem ugyanaz, mint apámnak, akkor én mit szóljak? :) Egyébként lényegtelen a szex szempontjából, kit hogyan hívnak, vagy ha nem tetszik nekem, kérek a partnertől alternatívákat, hogyan szólíthatom. Vagy kitalálok neki beceneveket és válasszon. :)
2023. okt. 31. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha, mondjuk a fiatalabb, már a rendszerváltás után született embereknek jellemzően nem ugyanazt a 10-15 bibliai/ősmagyar nevet adták.
2023. nov. 1. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző, 1990-től születettek szülei számára egy idő után a kifejezetten ősmagyar nevek váltak divatossá, legalábbis egy részüknél, és adtak gyermekeiknek ilyen neveket, pl Álmos, Lehel, Tas, Huba, Nimród, és megint divatba jött pl az Árpád is. :)

De, értem, mire gondolsz, Tamás, Tibor, Mihály, József, István, János, Károly, Gábor, Sándor, Béla, Gyula, Géza (pedig az eredeti Béla, Géza és Gyula nem akárki volt...) és társaira... (Ja, és Mihály egy arkangal volt állítólag, és Gábriel is.)

No igen, ezek 1990-től valóban, nagyjából kimentek a divatból, névadás tekintetében... De ki tudja, mikor jönnek megint divatba...

2023. nov. 2. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!