Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összetudnál jönni olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetudnál jönni olyannal akinek a keresztneve ugyanaz mint az exednek?

Figyelt kérdés

Megláttam hogy az exem elvileges új barátnőjének ugyanaz a keresztneve :D

Alig pár hónapja szakítottunk, közel egy éve nem tudtam róla semmit. Kíváncsiságból ránéztem, akkor láttam meg

Titeket nem zavarna?

2022. okt. 17. 11:53
A kérdező szavazást indított:
Nem tudnék ugyanolyan nevűvel összejönni
Nem zavarna
Zavarna, semmikép se választanék mert rá emlékeztetne
30 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Zavarna, de összejönnék vele, igyekeznék máshogy becézni.

Nekem volt két Attila nevű exem egymás után, zavaró volt egy kicsit, de nem nagyon. Amikor beszéltem róluk, akkor az "egyik Attila" volt és a "másik Attila", majd később csak "exem" lett a másik Attilából. Szóval az elején fura volt, de máshogy becézéssel fel lehet oldani a dolgot.

Szerintem nagyon ostoba dolog azt feltételezni, hogy majd az egyforma neve miatt ejti a másikat, sőt, ha ennek ellenére összejönnek, akkor igazán kedveli az új ugyanolyan nevű embert.

2022. okt. 17. 12:04
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Jobban zavarna, ha ugyan az lenne a neve, mint a bátyámnak, mert akkor szex közben mindig a párom jutna eszembe.
2022. okt. 17. 12:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd! Nekem az első "párom" (és azért írom idézőjelben, hogy párom, mert közel sem szeretnék már így hivatkozni rá), legyen inkább "életem legnagyobb baklövése" :D Nagyon csúnyán átvert, ki használt, azalatt a rövid idő alatt is csalt, még együtt voltunk, ráadásul nem is egy emberrel. (utólag derült ki) Ráadásul azért volt ez különösen fájó, mert első barátom, első szerelmem volt. Nagyon - nagyon sokáig önbizalomhiánnyal küzdöttem miatta stb stb.. Utána lettek más kapcsolataim, hol ilyen, hol olyan. Aztán megismertem egy férfit. Egy olyan férfit akiről első látásra tudtam, hogy IGEN, Ő AZ. Mint mikor van az az érzés , hogy minden porcikádban érzed, hogy tökéletesen kiegészítenétek egymást. Na, és neki történetesen pont ugyanaz a keresztneve, mint annak a trógernek! :D De ki nem xarja le, most őszintén? Ez csak egy név, sőt most már az egyik kedvenc férfi nevem. :)

10.000 Juliska, Marcsi, Kati, Sanyi, Dani, Joci stb szaladgál van rá esély, hogy ugyanaz legyen a neve. Ezen ne akadj fenn

2022. okt. 17. 12:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Exem Ádám, jelenlegi párom szintén Ádám. Én Dóri vagyok, párom exe szintén Dóri. Párom húga Eszter, exem húga szintén Eszter. Amikor ezt első alkalommal felfedeztük, nevettünk egy hatalmasat, de mindkettőnk számára totálisan semleges, hogy kinek a kijét hogy hívták, hogy hívják.
2022. okt. 17. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem keresek szánt szándékkal olyat akinek ugyanaz a neve, de ha jönne a nagy szerelem csak ezmiatt nem hagynám.
2022. okt. 17. 12:17
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

#2 nee sírok xd

Engem zavarna, de biztos megszoknám idővel.

2022. okt. 17. 12:25
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

"az exem elvileges új barátnőjének ugyanaz a keresztneve "

Miért zavar ez téged?

Semmi közöd hozzájuk.

2022. okt. 17. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Érdekesnek, érdekes lenne, de nem zavarna úgy igazán.
2022. okt. 17. 12:42
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Régen úgy voltam vele, hogy nem. De már rájöttem, hogy ez nagyon praktikus. A hosszabb kapcsolat után gyakran mondja véletlenül az ex nevét az ember. Ilyen esetben ez nem tűnik fel.
2022. okt. 17. 13:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Az exem a Krisztinákat gyüjti. A második felesége is ez.
2022. okt. 17. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!