Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összetudnál jönni olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetudnál jönni olyannal akinek a keresztneve ugyanaz mint az exednek?

Figyelt kérdés

Megláttam hogy az exem elvileges új barátnőjének ugyanaz a keresztneve :D

Alig pár hónapja szakítottunk, közel egy éve nem tudtam róla semmit. Kíváncsiságból ránéztem, akkor láttam meg

Titeket nem zavarna?

2022. okt. 17. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Kevés nagyobb hülyeség van annál, mint hogy valaki ezen rugózzon.
2022. okt. 17. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Valamennyire biztosan furcsa lenne az elején, de a név az, amiről egyáltalán nem tehet a másik, szóval persze, hogy nem lenne kizáró ok.
2022. okt. 17. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Látom, a hópihék lepontozták a 9-est. :D
2022. okt. 17. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, nem zavarna (de pl. olyannal bizarrnak tartanám, akinek közeli családtagommal megegyező keresztneve van).
2022. okt. 18. 00:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha Ben Afflecknek ment, nekem miért ne menne?
2022. okt. 21. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha ez nem így lenne, akkor sem az előző, sem a mostani barátnőmmel nem jöttem volna össze.
2022. okt. 21. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!