Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuálisok volt hogy a párotoknak ugyanaz volt a keresztneve mint nektek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 23:42
1/15 anonim válasza:
Nem, de sokszor néztem már ki magamnak azonos keresztnevű srácot. :D
2/15 anonim válasza:
Nem, de nem is valószínű, hogy ez bekövetkezne, anyámék elég ritka nevet adtak nekem.
3/15 anonim válasza:
Nekem nem volt még ilyen, de nem is hallottam még azonos keresztnevű meleg párokról, érdekes lehet. :)
4/15 supra01 válasza:
Még ha azonos is lenne, akkor sem lenne gond, mert ritkán hívják egymást a saját keresztnevükön a párok, inkább a becézett vagy kitalált nevek mennek :D Manóka, Kicsim, Maki és stb :D
5/15 anonim válasza:
ez még eszembe se jutott soha:D ketlem, de soknak a nevét se tudom
6/15 anonim válasza:
Nem volt. Amúgy párkapcsolatban nem is nagyon használjuk a nevünket. :D Csak a beceneveket :D
7/15 anonim válasza:
nekem egyszer majdnem így sikerült,sok vicces helyzetet hozott,csak végül nem jöttünk össze :/
8/15 anonim válasza:
én pl sokszor szólítom nevén a barátomat és ő is engem
9/15 anonim válasza:
Volt egy olyan barátom, akit ugyanúgy hívtak, mint engem. :D
Még sajnálkoztunk is röhögve ezen, mert ha mondjuk más keresztneve lett volna, elmehettünk volna nyaralni úgy, hogy a recepción azt mondjuk, tesók vagyunk. Két év volt köztünk, szóval simán be lehetett volna ezt nyögni. Sajnos nem nyaraltunk együtt, de nem emiatt.
10/15 anonim válasza:
Miòta kell egy recepciósnak magyarázkodni, hogy testvérek vagytok-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!