Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy rosszul vagyok mióta meleg lettem?
Amióta élsz, meleg vagy, nem most lettél az.
Először magadat kell elfogadnod, ez egy hosszabb folyamat, van akinél 1-2 hét, van, akinél 5-10 év. Utána el fog fogadni a környezeted is.
És amúgy mit csinálsz, tanulsz vagy dolgozol? Lefoglal valami úgy általában?
Úgy írod, hogy “azóta” szedsz nyugtatókat. Van más is, ami ezt kiváltotta? Apáddal milyen a viszonyod? Van alapja annak, hogy ennyire félj attól, hogy megtudja az orientációdat?
Legjobb elmondani, és még szűnik a stressz.
Ez a leg egyszerübb
Ezt miért nem mondja senki?
#7: Dolgozom, de nagyon nehezen maradok meg egy munkahelyen, lekötni nem szokott semmi. Voltak időszakok amikor Xanaxal kapcsolódtam ki esténként a munkahelyi stressz miatt, viszont jelenleg ez az eset váltotta ki, azóta vagyok nagyon rosszul.
Apámmal meg a család többi tagjával jó a viszony, de csak azért, mert nem tudnak semmiről. Sajnos van alapja félelemnek, ők még ott tartanak, hogy szerintük a melegek "beteg emberek", ha látnak ilyesmit a TV-ben azonnal undorodnak, szitkozódnak. Az csak hab a tortán, hogy rasszisták is, én meg a roma srácokat szeretem, úgyhogy ha véletlen rájönnének akkor duplán kiakadnának.
#8: Amíg nem lesz egy stabil albérletem addig nem merek outolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!