Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megtetszett egy fiatal kollégá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy fiatal kollégám, de hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Heteró 50-es pasas vagyok és nem sokkal az ünnepek előtt jött egy új fiú dolgozni hozzánk. És most azon kapom magam, hogy sokszor rá gondolok, olyan formás kis gyerek, huszonéves, kedves arca van, gyönyörű szép bőre, formás teste. Láttam átöltözni és nagyon megkívántam. Pedig heterónak tudtam magam. Most tegyek? Ki mit tenne.
2023. dec. 31. 16:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Aktív lennék a dologban, azaz én dugnám meg, de ha nagyon megkívánna, és szeretné, talán megengedném oda-vissza is. A passzív nem vonz, de el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor belemennék.
2024. jan. 1. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ez tök szexi dolog, szerintem mondj neki bókokat, csak okosan, fokozatosan, egyszer voltam hasonló helyzetben, akkor mákom volt egy biszex sráccal, azzal kezdtem, hogy "jól áll neked ez a póló", kb. egy hónap alatt jutottam oda, hogy kimondjam "egy ilyen srác az hittem, hogy csak az álmaimban van", zavarba jött kicsit, majd fél óra múlva mondta, hogy minél hamarabb leszopna... másfél évig dugtam heti többször
2024. jan. 1. 12:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a szitu csak a másik oldalról 🙂

Zöldfülű újoncként kezdtem huszonévesen egy munkahelyen ahol én voltam a legfiatalabb és a korosztályomból senki, a többiek mind jóval idősebbek. Munkahelyen együtt öltöztünk, zuhanyoztunk, majd feltűnt hogy az egyik pasas kiszemelt magának, nekem meg tetszett a dolog, így több mint egy évig rendszeresen dugtunk.

2024. jan. 2. 07:27
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató és jó sztorikat!

12-es és 13-as így együtt, gyanúsak vagytok Ti nekem :D :D :D

2024. jan. 2. 07:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
hehe, én (12-es) irodai környezetben dolgozok, sajnos nem vetkőzünk, fürdünk melóhelyen :D pedig.. ;)
2024. jan. 2. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én (13as) meg egy vegyi üzemben dolgoztam ahol még alsót is cserélni kellett valamint kezeslábasban dolgoztunk. Szégyenlős új fiú voltam 😅
2024. jan. 3. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!