Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A planetromeon lévő temérdek lábfétises ember valójában nem is lábfétises, csak a ronda arcát erre hivatkozva akarja eltitkolni?
Nekem ronda arcom van és nincs lábfétisem. Teóriád cáfolva.
Ez most nem jött össze. Majd legközelebb.
Jaj, újabb cáfolat a kérdező anekdotikus érvélési hibájára. Neeeeeeeeeeeee
Most mi lesz? Megint törheti a fejét órákig, hogy milyen kérdést írjon ki a melegek egy csoportjának démonizálására, mert nem tartoznak a tipikus b*zi szépségideálba.
#lmbtq#elfogadás#loveislove
5, Nekem nincs mit, nem vagyok lábfétises, pont ezért nem tudom cáfolni a kérdezőt. Világos, hogy te azt szeretted volna, hogy hozol egy ellenpéldát, és akkor kész, meg van cáfolva, mindenki mehet tovább.
Ez mind szép és jó, baj sincs vele, mert a kérdés egy hülyeség, ellenben nem sikerült felfognod a mondatot, és azt megcáfolnod, csak két irreleváns mondatot tudtál leírni aminek köze sincs a felvetéshez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!