Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan birkóztok meg azzal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan birkóztok meg azzal, ha átvernek titeket? Mennyire visel meg?

Figyelt kérdés
Például találkozót beszéltek meg valakivel, megvan az időpont, helyszín, ott vagy, de az illető nem, és nem válaszol az üzeneteidre sem.
2023. dec. 28. 09:41
A kérdező szavazást indított:
Nem érdekel, hogy nem jött el.
Fáj, hogy nem jött el, mert én bíztam benne.
Nagyon mélyen érintett és többé nem bízom már senkiben.
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Egyszer volt ilyen, nagyon kiakadtam, mert 1,5 órát utaztam miatta. Nem érdekel ha nem akar jönni csak mondja meg hogy ne csesszek el ennyi időt fölöslegesen az életemből. Ez este 11 körül volt pest belvárosban. Ha már ott voltam, sétáltam egyet az opera fele, hogy valami jó is legyen az estében.

20f

2023. dec. 28. 09:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már megszoktam. Nem is bízok kapcsolatban csak szexkapcsiban
2023. dec. 28. 10:20
 3/12 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Volt már ilyen. Csak az bosszantott, hogy feleslegesen utaztam. Van elég önbizalmam ahhoz, hogy tudjam, ő rosszabbul járt így.
2023. dec. 28. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon dühít az ilyen. Én szeretem megleckéztetni. Hála égnek van 1-2 srác akivel jóba vagyok. És talán kicsinyes, de megkérem írjanak rá és rendeljék valahova ők is oda. Mindig örülök ha bejön a lecke. Aztán megkérem írja le hogy bocsi csak közbe találkozott egy haverjával akit tegnap átvert így már nem volt kedve elindulni miután látta mit művelt :) És a legjobb hogy van aki ilyenkor még képes kitalálni hogy én nem voltam ott :D
2023. dec. 28. 11:22
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem vertek még 1x se át, nem vagyok annyira naív.

20/f

2023. dec. 28. 11:42
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem nem naivság kérdése, ha le van beszélve egy találkozó, hogy itt és itt ekkor és ekkor, Te meg odamész. Hiszen eddig tök jól elbeszélgettetek chaten, miért kéne gyanakodni, hogy át fog verni?! Egy alapbizalom mindenki felé kell, hogy legyen különben sosem fogsz találni senkit.
2023. dec. 28. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Egy idő múlva röhögtem saját magamon,hogy ilyen balek voltam. De amikor átvertek, akkor más szemmel néztem.És nagyon súlyos átverések voltak,zsebre menők, sajnos.

De aki átvert,azt az élet elpáholta rendesen,megtudtam.

2023. dec. 28. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak egy csalódás szokott bennem lenni.de hamar túl kell lépni
2023. dec. 28. 18:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél nagyon rosszul esett, hogy ne írt egy időután.

A második akivel megbeszéltük, hogy mennyi időt együtt töltünk egyszer csak eltűnt. Na az után nagyon rosszul voltam napokig. De most vissza gondolva elég naiv voltam, hogy elhittem néhány dolgot.

Most már csak annyi van, hogy nem ír, jó eltűnt.

2023. dec. 28. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a pasik melegek vagy biszexek voltak??
2023. dec. 28. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!