Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Lennétek olyanna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Lennétek olyannal kapcsolatban akinek van már gyereke?

Figyelt kérdés

Tegyük fel csávókám 33-34 év körül jön rá hogy olyan biszexuális akit a férfiak érzelmileg és testileg jobban érdekelnek mint a nők. Viszont ott van már a feleség és a gyerek is.

VAGY olyan meleg aki szintén megházasodott társadalmi nyomásra és már gyereke is van

Most a kérdés szempontjából nem az a lényeg hogy biszex vagy meleg hanem az, hogy nektek beleférne-e ha van már gyereke az illetőnek.

(Nyilván nem az asszony mellett csinálja veled hanem elválik ha már komolyra tervez veled.)

Ezen már elgondolkodtam így 30 évesen hogy ha később megtalálnám a számomra tökéletes srácot, erre kiderülne az "előélet" és a tudat hogy ott van már vele a pl 2-3 éves gyerek.

Számomra az ilyen azonnal offos lenne hiába passzolnánk tökéletesen össze. Egyrészt én nem akarok gyereket és ebből a szempontból örülök is hogy meleg vagyok de ott a gyerek és SOSE TE leszel neki a legfontosabb hanem a gyereke. Ezt így én NEM tudnám elfogadni.

Meleg társaim ti erről hogy gondolkodtok?

Beleférne nektek kapcsolatra egy biszex/meleg pasi akinek már van gyereke?

2023. dec. 26. 09:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

19) a 10es a csalasra ertette, hogy apu fasz szopas utan haza megy es megpuszilja a gyereket. Es jatsza a csaladapat es ferjet.

Arra reagalt hogy a biszex pasik csalhatnak, de ha az asszony menne felre vilagvege lenne.

2023. dec. 27. 10:42
 22/26 anonim ***** válasza:
87%

Én szoptam és dugtam apukával,de csak abban az esetben ha jelen állásban

a pasi már nincs a nővel.

Kapcsolatba sosem lépek bele.

És a gyerek is anyával legyen.

2023. dec. 28. 07:16
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Fura, mert családos apával nem szívesen kezdenék (csak ha már külön élnek), viszont a családos anyukákat szeretem. Van abban valami izgató, hogy miután velem volt együtt és mélytorkosan leszopott, hazamegy, bebújik a férje mellé az ágyba, aki erről mit sem sejt és annak közeledését elegánsan elhárítja 😈

30/bi/bp

Sportos

2023. dec. 28. 10:44
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Igen
2023. dec. 28. 18:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék bele. Nem szeretném, higy a gyereknek (meg úgy unblock a családnak) át kelljen élnie egy válást. Nagyon megviseli az embert és a tudat, hogy ez miatt történt megölne.
jan. 1. 22:08
 26/26 anonim ***** válasza:
80%
Volt olyan párom, aki korábban biszexuálisként családot alapított. Elvált békésen és a gyerekek anyja még tudja is a szitut, de a gyerekek nem tudják. A problémám alábbiakban volt: őket nem ismerem meg, 40 k.m. távolsággal az egész életkörülménye távkapcsolatot eredményezett, és balfék volt változtatni. Sőt: exével 5 év alatt nem változtatott, az exe addig bírta, aztán én gyorsabban akartam, exe így utólag féltékeny lett, barátok voltak, kavarni kezdett. 2 év alatt kétszer mentünk szét és nem hitt nekem az exével kapcsolatban.
jan. 2. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!