Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Lennétek olyannal kapcsolatban akinek van már gyereke?
Tegyük fel csávókám 33-34 év körül jön rá hogy olyan biszexuális akit a férfiak érzelmileg és testileg jobban érdekelnek mint a nők. Viszont ott van már a feleség és a gyerek is.
VAGY olyan meleg aki szintén megházasodott társadalmi nyomásra és már gyereke is van
Most a kérdés szempontjából nem az a lényeg hogy biszex vagy meleg hanem az, hogy nektek beleférne-e ha van már gyereke az illetőnek.
(Nyilván nem az asszony mellett csinálja veled hanem elválik ha már komolyra tervez veled.)
Ezen már elgondolkodtam így 30 évesen hogy ha később megtalálnám a számomra tökéletes srácot, erre kiderülne az "előélet" és a tudat hogy ott van már vele a pl 2-3 éves gyerek.
Számomra az ilyen azonnal offos lenne hiába passzolnánk tökéletesen össze. Egyrészt én nem akarok gyereket és ebből a szempontból örülök is hogy meleg vagyok de ott a gyerek és SOSE TE leszel neki a legfontosabb hanem a gyereke. Ezt így én NEM tudnám elfogadni.
Meleg társaim ti erről hogy gondolkodtok?
Beleférne nektek kapcsolatra egy biszex/meleg pasi akinek már van gyereke?
19) a 10es a csalasra ertette, hogy apu fasz szopas utan haza megy es megpuszilja a gyereket. Es jatsza a csaladapat es ferjet.
Arra reagalt hogy a biszex pasik csalhatnak, de ha az asszony menne felre vilagvege lenne.
Én szoptam és dugtam apukával,de csak abban az esetben ha jelen állásban
a pasi már nincs a nővel.
Kapcsolatba sosem lépek bele.
És a gyerek is anyával legyen.
Fura, mert családos apával nem szívesen kezdenék (csak ha már külön élnek), viszont a családos anyukákat szeretem. Van abban valami izgató, hogy miután velem volt együtt és mélytorkosan leszopott, hazamegy, bebújik a férje mellé az ágyba, aki erről mit sem sejt és annak közeledését elegánsan elhárítja 😈
30/bi/bp
Sportos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!