Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Lennétek olyannal kapcsolatban akinek van már gyereke?
Tegyük fel csávókám 33-34 év körül jön rá hogy olyan biszexuális akit a férfiak érzelmileg és testileg jobban érdekelnek mint a nők. Viszont ott van már a feleség és a gyerek is.
VAGY olyan meleg aki szintén megházasodott társadalmi nyomásra és már gyereke is van
Most a kérdés szempontjából nem az a lényeg hogy biszex vagy meleg hanem az, hogy nektek beleférne-e ha van már gyereke az illetőnek.
(Nyilván nem az asszony mellett csinálja veled hanem elválik ha már komolyra tervez veled.)
Ezen már elgondolkodtam így 30 évesen hogy ha később megtalálnám a számomra tökéletes srácot, erre kiderülne az "előélet" és a tudat hogy ott van már vele a pl 2-3 éves gyerek.
Számomra az ilyen azonnal offos lenne hiába passzolnánk tökéletesen össze. Egyrészt én nem akarok gyereket és ebből a szempontból örülök is hogy meleg vagyok de ott a gyerek és SOSE TE leszel neki a legfontosabb hanem a gyereke. Ezt így én NEM tudnám elfogadni.
Meleg társaim ti erről hogy gondolkodtok?
Beleférne nektek kapcsolatra egy biszex/meleg pasi akinek már van gyereke?
Őszinte leszek, nem!
Ha heteró lennék se szeretnék gyereket, vagy elvált apukát, mozaik családot!
Az elváltak/gyerekesek nagy része amúgy is biszex.
Azok meg csak szexre használnak.
Ha meg meleg, taszító, hogy annyira nem tudta elfogadni magát, hogy kamu életet választotta.
Bizony igazad van, 15-ös....Amit szabad Jupiternek,nem szabad az ökörnek...
Így gondolkodnak a tisztelt házas,gyerekes urak.
Gondolom, egy aktus után pedig hazamegy és megsimogatja a gyerek fejét,és azzal a szájjal,amivel előtte a barátja farkát szopta,ad egy puszit a gyerek arcára.
Én jobbat kérdezek:
Ismerkednél-e olyannal, aki a gyerekével jön az első randira?
Ez azért durva,amit a 17-es írt.Ilyet még soha nem hallottam senkitől,senkiről.
Totál kizáró ok....
Nekem a gyerek nem lenne kizáró ok. Szerintem mindenkinek megvan a története, ha nem a gyerek, akkor lehet 1000 másik ok amiért nem ideális a múlt (drogok, stb). És persze az is teljesen rendben lenne, hogy a gyerek lenne az első helyen, szerintem minden szülőnél így kellene lennie.
Ami inkább kérdéses az a viszony a feleséggel. Mert a gyerek miatt "kötelező" tartani a kapcsolatot. Akkor lenne korrekt ha papíron is elváltak, érzelmileg függetlenek egymástól.
Arra reagálva, amit a 17-es írt: Nem hiszem, hogy így belemennék egy randiba, nem is beszélve arról, hogy ez milyen hatással lehet a gyerekre, hogy ismer minden jött-ment embert, akivel 1-2 hónap után vége és a kicsi nem érti hogy hova tűnt az illető. A meleg társkeresés a felnőttek lelki világát is gyakran megingatja. Nem is beszélve arról, hogy ez mennyire biztonságos. Ha esetleg valaki kifog egy erőszakosabb embert, stb. Én csak akkor mennék bele hogy találkozzak a gyerekkel, amikor már komoly a dolog.
Én is ledöbbentem, nem is bírtam feldolgozni ott a helyszínen.
Nyilván az alibi a gyereksétáltatás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!