Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinaljak ha nagyon all a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha nagyon all a farkam a nyilvanos zuhanyzoba? Tobbi lennt!

Figyelt kérdés

Bemegyek es mar egybol felall csak a tudattol is hogy egy ilyen helyen vagyok

Akkor meg mar szinte mint a beton amikor egy helyes sracot latok meg

Nem bir magaval a farkam es most rendszeresen (egy heten ketszer) fogok jarni nyilvanos zuhsnyzoba es ezert foleg rossz lesz es tenyleg mint a beton es nem tudom leallitani

Segitsetek legyszives mit csinaljak

2023. dec. 25. 16:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is fel szokott, sosem volt miatta probléma.
2023. dec. 26. 05:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nekem heteróként is feláll néha ilyen helyen, főleg mikor megmosom, stb. És szoktam látni másoknál is, de az nagyon gyakori, hogy ilyen félmerev lesz sokaknak. Ne mutogasd nagyon feltűnően, csináld a dolgod, mintha mi sem lenne, és kész.
2023. dec. 26. 09:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gyakran félmerev lesz

Másokat is látok így

Olyankor befordulok és hideg vizet engedek rá

2023. dec. 26. 13:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Igyekezz valami másra gondolni, tereld el a figyelmed, használj hidegvizet (ha nem akarod ott kiverni). Esetleg otthon zuhanyozás közben érd el, higy felálljon (minél jobban), aztán próbáld meg "kezelni", úgy, ahogy ott tennéd.

Arról, hogy ha ez egymás után többször is megismétlődik (hogy feláll) mit tegyél - tehát állandóan "visszaáláll" bármit csinálsz - fogalmam sincs. (Ezt csak azért írtam le, hogy tudd erre os gondoltam)

Nekem - hál' Istennek - nem kell nyilvánosan zuhanyoznom szóval nincs tapasztalatom, de szerintem ezek segíthetnek.

2024. jan. 1. 22:19
 15/22 anonim ***** válasza:
21%
Fürödj otthon
2024. jan. 11. 17:36
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Gondolj egy meztelen nőre. :)
2024. jan. 11. 18:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán az segíthet, ha előtte masztizol egyet.
2024. febr. 4. 06:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Többször önkielégits :D
2024. febr. 28. 14:05
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a leghatékonyabb, ha lelkileg fejleszted magad, és mélyíted önismereted. Mégis, kit zavar az álló farok?? Ha valakit zavar, az bármibe képes belekötni, szarj rá. Vagy ha nem kötözködő az illető, csak szégyenlős és zavarja a látvány, akkor meg nem köteles stílörlni a farkadat - ez meg az ő problémája, nem te vagy a hibás. Ilyen egyszerű.
2024. márc. 1. 22:19
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
Rajuk all a farka,szoval valamilyen szinten zavarhatja oket...
2024. márc. 2. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!