Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha nagyon all a farkam a nyilvanos zuhanyzoba? Tobbi lennt!
Bemegyek es mar egybol felall csak a tudattol is hogy egy ilyen helyen vagyok
Akkor meg mar szinte mint a beton amikor egy helyes sracot latok meg
Nem bir magaval a farkam es most rendszeresen (egy heten ketszer) fogok jarni nyilvanos zuhsnyzoba es ezert foleg rossz lesz es tenyleg mint a beton es nem tudom leallitani
Segitsetek legyszives mit csinaljak
Nekem is gyakran félmerev lesz
Másokat is látok így
Olyankor befordulok és hideg vizet engedek rá
Igyekezz valami másra gondolni, tereld el a figyelmed, használj hidegvizet (ha nem akarod ott kiverni). Esetleg otthon zuhanyozás közben érd el, higy felálljon (minél jobban), aztán próbáld meg "kezelni", úgy, ahogy ott tennéd.
Arról, hogy ha ez egymás után többször is megismétlődik (hogy feláll) mit tegyél - tehát állandóan "visszaáláll" bármit csinálsz - fogalmam sincs. (Ezt csak azért írtam le, hogy tudd erre os gondoltam)
Nekem - hál' Istennek - nem kell nyilvánosan zuhanyoznom szóval nincs tapasztalatom, de szerintem ezek segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!