Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha nagyon all a farkam a nyilvanos zuhanyzoba? Tobbi lennt!
Bemegyek es mar egybol felall csak a tudattol is hogy egy ilyen helyen vagyok
Akkor meg mar szinte mint a beton amikor egy helyes sracot latok meg
Nem bir magaval a farkam es most rendszeresen (egy heten ketszer) fogok jarni nyilvanos zuhsnyzoba es ezert foleg rossz lesz es tenyleg mint a beton es nem tudom leallitani
Segitsetek legyszives mit csinaljak
Nekem heteróként is van, hogy elkezd felállni (persze sosem kesz látványosan merev), de szerintem ez attól van, hogy szokatlan a helyzet. Nekem más férfiak közömbösek, de a tudat, hogy valaki más lát meztelenül az okoz egy kis merevedést, de ilyenkor valami lohasztóra kell gondolni.
Aztán amióta rendszeresen használok közös zuhanyzót, hozzászoktam, így már egyáltalán nem merevedik. Szóval ha el tudsz vonatkoztatni a szexuális izgalomtól, akkor majd hozzászoksz.
Előbb-utóbb belefutsz egy agresszív homofób állatba, aki lelankasztja majd...
Tessék viselkedni, nem mindenki tolerálja ezt.
Koszi a jo kommenteket
Uszas edzesnel kotelezo a lefurdes de nem korombeliekkel vagyok hanem joval nagyobbakal
Ha benne vagy ... akkor hajrá
Ha nem, akkor reggel verd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!