Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit kapott karácsonyra (meleg kérdés)?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 00:49
2/16 anonim válasza:
Bocs, de szerinted az emberi kapcsolatoknál a melegek mást ajándékoznak egymásnak mint a heterók?
3/16 anonim válasza:
Semmit, nem tartom a karácsonyt.
5/16 anonim válasza:
Hetedik magányos karácsonyom ez.
Ennek ellenére annyian köszöntöttek telefonon,írásban,hogy meglepődtem.Olyanok is,akikről nem is gondoltam volna :)
Lelkileg csodálatos ez nekem,ez a legszebb ajándék amit kaphattam. Persze,benne van,hogy ez volt az utolsó,nem lesz több és ezért volt a sok kedves szó...
Akárhogy is van, vagy lesz,de nekem a figyelmesség sokkal többet jelent,mint bármilyen tárgy :)
55 F
6/16 anonim válasza:
Élményt,egy két hetes utat Balira
7/16 Jani Belucci válasza:
Én mindenkinek megmondom, hogy nekem csak olyan ajándékot adjanak, amit meg lehet enni, vagy élmény. Párom nagyon figyelt erre. Kaptam egy nagy rakás nasit, amit úgy csomagolt be, hogy fenyőfa formája legyen. És mellékelt hozzá egy vicces képet is, de az belsős poén.
8/16 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy benne van, hogy ez volt az utolsó, nem lesz több?
9/16 anonim válasza:
Privátban elmondom,ha érdekel.
5-ös
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!