Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még találni normális párt? Vagy már mindenki csak szájkaratés?
Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 16:50
11/19 anonim válasza:
#10-es, ebben igazad van, az is tragédia, hogy nem hajlandóak gumit húzni. Mondjuk velem ezt nem játssza el senki, vagy gumit húz, vagy taka van. :D
12/19 A kérdező kommentje:
Gumi teljesen alap. Ahhoz nagy bizalom kell,hogy el lehessen hagyni
2023. dec. 21. 21:39
13/19 anonim válasza:
7es vagyok....én el sem tudnám képzelni gumi nélkül....még kapcsolatban sem
15/19 anonim válasza:
A 7-esnek abszolút igaza van.
Három több éves kapcsolatom volt,mindben gumival.Soha ebből nem volt gond,senkinél.
Ha lesz párom,akkor már ismerkedés alatt elmondom,nálam ez alap.Ha nincs egyezés,akkor sajnos elválnak útjaink.
16/19 anonim válasza:
Visszatérhetnénk arra is, hogy mi a normális. Párkapcsolatban gumival szexelni nagyon nem az.
18/19 anonim válasza:
Ha arra gondolsz ,hogy nincs meg a bizalom....nos hát ez nem bizalom kérdése
19/19 anonim válasza:
#10-es vagyok
Az első komoly kapcsolatomban 3 hónapig használtunk gumit, utána elhagytuk.
De utálta. Nem értem miért. Manapság már akikkel összehozott a sors, egyáltalán nem húznak gumit, sőt meglepődnek, hogy minek.
Ez annyira ijesztő, mert ezek szerint nem érdeklik őket a nemi betegségek, hiszen valszeg nem csak velem nem használnak.
Volt persze olyan, hogy elragadott a hév minket és akkor jöttem rá, hogy upsz gumi nincs amikor már bennem volt. Hiba, tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!