Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még találni normális párt? Vagy már mindenki csak szájkaratés?
Igen lehet találni, de nem ezen az oldalon fogod.
Sok sikert kívánok.
Egy alap kérdés volt,hogy ki hogyan látja ezt manapság.
És örülök,hogy rendes válaszok jönnek.☺️
Szerintem itt a gond sokszor nem is az, hogy nincs "normális" partner, hanem az, hogy irreálisak az elvárások. Nyilván ne legyen a másik egy tajparaszt, meg ne nézzen ki úgy, mint aki fél lábbal a koporsóban van, de míg élek, fel nem fogom tudni fogni, hogy miért nem elég sokaknak egy tisztességes, kedves átlagos kinézetű srác, akivel megvan a lelki, szellemi, szexuális összhang. Én büszkén jelentem, átlagos vagyok, tele tökéletlenséggel, és minden kapcsolatomban kedves, tisztességes, átlagos srácokkal jöttem össze. Egy percig se bánom.
23/p
#9 A válasz a kérdésedre "miért nem elég egy tisztességes, kedves...", mert a mai világ instavilág. Nem csak instagram, instasex, instaismeretségek. Mindenki lecserélhető, és eldobható.
Amit én sokkal szörnyűbbnek tartok, az a nem védekezés. Hogy a pasik nem hajlandóak gumit használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!