Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet még találni normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még találni normális párt? Vagy már mindenki csak szájkaratés?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 16:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Igen lehet találni, de nem ezen az oldalon fogod.

Sok sikert kívánok.

2023. dec. 21. 16:53
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Én feketeöves szájkaratés vagyok :)
2023. dec. 21. 16:54
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Ismerősöm talált normális meleg párt romeon. Aztán az egyikük beleszeretett, így inkább kilépett ebből a hárman párban szituációból. Viszont amíg velük volt, felpezsdítette az unalmas "házaséletüket".
2023. dec. 21. 17:42
 4/19 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Úgy a legnehezebb, ha az ember azt sem tudja mit keres. "Normális" - mit jelent ez egyáltalán? Ha meg tudod foglmazni magadnak, akkor már is közelebb visz a célhoz, mert onnantól már csak matek. Van bőven annyi meleg a nagyvilágban, hogy legalább egyre passzoljon a normális definíciód. Aki keres az talál.
2023. dec. 21. 17:50
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha normális vagy, akkor találsz normálisat.
2023. dec. 21. 19:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Most párost keresel,vagy párnak magad mellé valakit ?
2023. dec. 21. 19:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a számodra normális.?
2023. dec. 21. 19:44
 8/19 A kérdező kommentje:

Egy alap kérdés volt,hogy ki hogyan látja ezt manapság.

És örülök,hogy rendes válaszok jönnek.☺️

2023. dec. 21. 20:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a gond sokszor nem is az, hogy nincs "normális" partner, hanem az, hogy irreálisak az elvárások. Nyilván ne legyen a másik egy tajparaszt, meg ne nézzen ki úgy, mint aki fél lábbal a koporsóban van, de míg élek, fel nem fogom tudni fogni, hogy miért nem elég sokaknak egy tisztességes, kedves átlagos kinézetű srác, akivel megvan a lelki, szellemi, szexuális összhang. Én büszkén jelentem, átlagos vagyok, tele tökéletlenséggel, és minden kapcsolatomban kedves, tisztességes, átlagos srácokkal jöttem össze. Egy percig se bánom.

23/p

2023. dec. 21. 20:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

#9 A válasz a kérdésedre "miért nem elég egy tisztességes, kedves...", mert a mai világ instavilág. Nem csak instagram, instasex, instaismeretségek. Mindenki lecserélhető, és eldobható.

Amit én sokkal szörnyűbbnek tartok, az a nem védekezés. Hogy a pasik nem hajlandóak gumit használni.

2023. dec. 21. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!