Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetne az ilyen emberekb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne az ilyen emberekben tudatosítani, hogy betegek, vagy legalábbis nem normális az ízlésük?

Figyelt kérdés

Most beszéltem valakivel Planetromeon, aki tök normálisnak tartotta, hogy ő nem szexel valakivel, ha nem tetszik a farka.

Legyél szíves nem válaszolni, ha te is ilyen vagy! Nincs szükségem a hiteltelen válaszodra.

2023. dec. 3. 23:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki megválaszthatja, hogy kivel fekszik le. Ezzel mi a bajod? Vagy kötelező mindenkivel? Te csak és kizárólag belső tulajdonoságok alapján választasz? A 64 éves Tibi bácsi is jöhet, ha kedves és jó lelkű?
2023. dec. 3. 23:39
 2/23 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj!
2023. dec. 3. 23:46
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
A válasz az, hogy nem betegek, az ízlés pedig elég egyéni. Neked is van egy adott ízlésed és nekik is.
2023. dec. 3. 23:57
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Izlesek es pofonok. Attol, hogy valakinek valaki farka nem jon be, nem dol ossze a vilag
2023. dec. 4. 00:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a szex nyersen kimondva a test használatáról szól,így érthető,hogy vannak olyanok,akiknek nagyon fontos,hogyan néz ki a partnere.

Ha lelki,érzelmi oldalról közelítem a dolgot,akkor egyáltalán nem fontos a farok mérete,kinézete.Viszont itt kapcsolat miatt ismerkedne az ember,ott pedig más a fontos.

A tetszést nem lehet befolyásolni,az azonnal van,ha van.Ha nincs,akkor erőltetni, megjátszani lehet csak éppen nem érdemes.

2023. dec. 4. 04:58
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebben én sem làtok problémàt 🤷‍♂️. Miért lenne ettől beteg? Hasonlítsd ahoz, hogy pl te sem veszel meg valamit ami nem tetszik. Én is láttam már olyan farkat amit még bottal sem piszkáltam volna meg.
2023. dec. 4. 05:26
 7/23 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Micsoda beteg világ ez, hogy az emberek olyannal akarnak egyéjszakás kalandot, aki megfelel az ízlésüknek.
2023. dec. 4. 07:21
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Inkább az a beteg aki mindenféle ronda faszt leszopna, a nemibetegségek is így terjednek
2023. dec. 4. 07:32
 9/23 A kérdező kommentje:

Akkor mondom másképp:

Csak olyanok válaszoljanak, aki szerint a leírt dolog abnormális. Hogy lehet az illetőben ezt tudatosítani úgy, hogy ne a válaszolókhoz hasonlóan tagadásban merüljön ki az illető.

2023. dec. 4. 08:04
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell jelenteni az illetőt az ízlésrendőrségen. Ők elviszik és jó ízlésre nevelik az ízléstáborban. Csak nehogy a te ízléseddel is baj legyen, mert itt mindenki besúgó...
2023. dec. 4. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!