Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl könnyűvérű a passzív ismerősöm, vagy csak szimplán nem normális, és nem is kellene vele foglalkoznom?
Elkezdtem Tinderen ismerkedni egy 22 éves egyetemista pasival. Olyan tipikus önkénteskedő volt, aki szeret menhelyeken önkénteskedni, meg ilyesmi.
Itt ismerkedett meg egy ha jól emlékszem 68 éves idős bácsival, aki egyedül él, már nincsenek élő rokonjai, és meleg nyíltan. A srác pedig megígérte neki, hogy szenteste segít neki bevinni a fát a lakásba, segít neki feldíszíteni, illetve egy estét ott tölt vele, hogy ne legyen magányos az öreg ember.
Már alapból gyanús volt, hogy sokszor beszélgettek messenegren, végülis ma derült ki, hogy a srác mivel megsajnálta a bácsit, "sajnálatból megengedte neki, hogy megdugja", merthogy magányos, és társkeresőkön mindenki csak elhajtja, és ettől hátha lesz önbizalma.
Én hülye meg elakartam hívni magamhoz a srácot, de így már nincsen hozzá gusztusom, igazam van?
35/f aktív
szánalomból dugni...
én is messziről kerülném az ilyet
Jól tetted, sajnos nagyon sok az ilyen álszent alak, akik aztán megdöbbentő dolgokat tesznek.
Undorító, amit ez a srác csinált.Okádék..
Miért? Tisztázva.lett hogy jártok? Ettől ő még nem lett rossz ember.
Az megint más, hogy neked mire van gusztosod. Én nem ítélném el emiatt. Szex.és szeretkezés között különbség van.
Én nem ítélném el. Most ha össze jössz valakivel, és netán elmeseli az addigi életét, elmesél 1-2 pasit, akivel lefeküdt, akkor elítéled? Csak mert oyan is van közte, aki neked nem szimpatikus?
Te is még csak ismerkedsz vele, nem jártok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!