Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetne az ilyen emberekb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne az ilyen emberekben tudatosítani, hogy betegek, vagy legalábbis nem normális az ízlésük?

Figyelt kérdés

Most beszéltem valakivel Planetromeon, aki tök normálisnak tartotta, hogy ő nem szexel valakivel, ha nem tetszik a farka.

Legyél szíves nem válaszolni, ha te is ilyen vagy! Nincs szükségem a hiteltelen válaszodra.

2023. dec. 3. 23:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs álmaim férfija, nem vagyok tini aki álmodozik. :D Viszont van önértékelésem és vannak elvárásaim, van szépérzékem és vagyok annyira igényes, hogy ne feküdjek össze olyannal aki nem ad magára, igénytelen és ezért nekem nem tetszik.

De nézd a jó oldalát, őket meghagyom neked akinek minden mindegy csak farok legyen a hátsójában. :D

2023. dec. 5. 10:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
21 -esnél a pont, maximálisan.Így kéne mindenkinek hozzáállni !
2023. dec. 5. 10:36
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Benned tudatosult már, hogy beteg vagy agyilag? Na ugye... Pedig sokan leírtuk itt már neked.
2023. dec. 5. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!