Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megfigyelésem szerint a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyelésem szerint a meleg férfiak zöme uni. Kevés a full aktív meleg pasi. Aki igazán full aktív, az bi és/vagy nős férfi a többségében. Ti hogyan látjátok?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 11:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Pedig elég sokan vagyunk,aktívak is,akik komoly kapcsolatot szeretnének /ismét/,de tény és való,hogy sok biszex,nős férfibe futunk bele.

Akik viszont érzelmi dolgokra nem vágynak.Ezt egy meleg csak egy melegtől kaphatja meg .

2023. dec. 21. 19:04
 12/19 A kérdező kommentje:

11/11:

Oh, igen értem. Viszont az én bijeim (fú de fura szó ez) vágytak volna érzelmekre is, nem csak puszta szexre. Aztán amikor mondtam, hogy én nem akarok érzelmileg belevonódni, csak szex legyen (ez akkoriban volt, amikor beletörődtem a "csak szex" dolgokba, jöttek azzal, hogy a nejük féltékeny rám, és elkezdték ecsetelni ezt. Megsajnáltam azokat a szerencsétlen nőket és inkább kidobtam a pasit. S bíztam abban, hogy találok független meleg vagy "ex-bi" pasit magam mellé. Hát nem sikerült! :D

2023. dec. 21. 19:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nah most már kíváncsivá tettél....;)
2023. dec. 21. 19:37
 14/19 A kérdező kommentje:
#13: Aki kíváncsi, hamar megöregszik, szokták volt mondani. :)
2023. dec. 21. 19:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
7es vk.továbbra is azt tudom mondani,hogy próbálkozz nálunk ,melegeknél.Tudom......tudom nem egyszerű....söt kibszott nehéz az ismerkedés....is.De nem szabad feladni.tapasztalatból mondom.Sokszor nekikesetedek ,de aztán.....újra nekiállok.
2023. dec. 21. 19:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy kibszott nehéz,az egy enyhe kifejezés a társkeresésre melegeknél:)

Nagyon enyhe :)

11 vok.

2023. dec. 21. 19:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Talán nehéz, de nem lehetetlen. A barátaim példái lebegnek előttem, akik megtalálták a boldogságot egy másik pasi oldalán. Aki szintén meleg, mint ők. Jó, talán ők szerencsések, nem tudom. Úgy vagyok vele, hogy mindig minden akkor érkezik az ember életébe, ami fontos, amikor nem számít rá.
2023. dec. 21. 19:53
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
En ugy vettem eszre hogy a legtobb bi passziv es egy gyava kukac, akinek csaladja van... Nem tudom teged, hogy nem zavar hogy foglaltak es csak kihasznalnak teged meg e nejuket is. Bar nyilvan inkabb az o szegenysegi bizonyitvanyuk.
2023. dec. 23. 09:41
 19/19 -remete- ***** válasza:
80%

Bi pasiként.

Nekem mindegy mi a szerepem. Uni a szexuláis preferenciám. Ám

A feleségem mellett megélem az aktív szerepem.

Annó úgy ismerkedtem vele biszex vagyok ha eltudja fogadni okés ha nem akkor mehet tovább a randi ha nem akkor ne raboljuk egymás idejét.

A szívem így az övé.

De a szexulaítás terén viszont nem tudok megmaradni nála.

Tudod a akikkel voltam meleg pasik azok is zömmel csalták a párjukat így azt kell írjam ez a bi fóbia naaagyon álszent dolog.

A másik pedig ha a biszex pasi betartja, az öszinteség szabályát akkor a partnérének elmondja mivel egy meleg pasi beletud szeretni a partnerébe míg egy biszex, már ha magamból indulok ki nem fogja tudni az érzelemet vissza adni. Egy baráti szex kapcsolat még oksa de ettől mélyebben nem teheti meg a bidzex, hogy szerelmet igér.

Muszáj, a meleg partnert is tiszteletben tartani.

Arról nem is beszélve, hogy ismertem sajnos olyan melegeket is akik csak tárgyként bántak velem majd használat után kidobtak. Nyilván van ilyen példa a meleg oldalon is.

2024. jún. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!