Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megfigyelésem szerint a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyelésem szerint a meleg férfiak zöme uni. Kevés a full aktív meleg pasi. Aki igazán full aktív, az bi és/vagy nős férfi a többségében. Ti hogyan látjátok?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 11:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
14%
Én úgy látom, hogy gázos az egész bagázs, főleg a bi és nős férfiak, az a legalja (a homokosok legalább felvállalják magukat)...
2023. dec. 21. 11:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív meleg pasi vagyok....igaz nem full aktív,de én azt gondolom hogy pont a biszexek között kevés az aktív
2023. dec. 21. 14:05
 3/19 A kérdező kommentje:

2-esnek: nekem sose volt aktív meleg pasim, mindenki bi volt. Vagy elvált, vagy nős.

S itt már elérkeztünk a független és nem független kérdéskörhöz. 🤭

2023. dec. 21. 14:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet hogy meleg pasival kéne ismerkedned
2023. dec. 21. 15:13
 5/19 A kérdező kommentje:
4/4 a meleg pasiknak nem jövök be. Fura belegondolni, de sose volt klasszikus meleg kapcsolatom, mindig bi-nős pasik szeretője voltam, még akkor is amikor nem tudtam róla.
2023. dec. 21. 16:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Aktív vagyok és szerintem is a legtöbb bi passzív…
2023. dec. 21. 17:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért is nem jössz be a melegeknek?????
2023. dec. 21. 18:22
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
2-4-7-es vagyok....Az sem biztos ,hogy jót tesz neked ha csak bibpasikkal jössz össze .Mondjuk ha csak a szex miatt pasizol akkor okés de ha érzelmes kapcsolatra vágysz akkor már biztos hogy nem a legjobb,mert érzelmileg megviselhet
2023. dec. 21. 18:25
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

#2-eshez hasonlóan látom, nekem is így tűnik.

Általában vagy aktív melegek találnak meg neten, vagy passzív biszex férfiak. Én is utóbbiakhoz tartozom, pontosabban uni/passzív vagyok.

Viszont avval egyetértek, hogy látszólag jóval több az uni a melegek között, mint a biszexek között.

Mi biszex pasik szerintem vagy erősen emilyen, vagy erősan amolyan oldalunkat éljük meg, szóval vagy túl erős a pasi szerep biszexeknél (ez az aktív biszex pasi szerintem), vagy hiányérzet alakul ki lelkileg, hogy csajok is akarunk lenni (ez a passzív biszex férfi, általában, szerintem).

Általában közülünk aki a passzivitás felé hajlik, sok esetben a női oldalát is szerené megélni (ha férfival vagyunk), mert csajjal pasik lehetünk, de lány oldalunkat lánnyal nehezebb megélni.

Az aktív biszex pasiból mintha kevesebb volna biszex körökben, ők sokszor nekem úgy tűnnek, mint aki a csajozást akarná kiegészíteni ugyanavval a pasis szerepével, csak nekik mindegy, ki szopja le, vagy kit dugnak meg. Ha épp nincs csajuk, nekik jól jön akár egy kan, aki leszopja őket, hogy odatartják a seggüket nekik.

Nem leszólásból mondom, hiszen én mint uni/passzív élvezem, hogy aktívval lehetek, vagy unival.

A meleg pasik meg -többnyire egyformán- másik meleg pasira vágynak, szeritem ez az oka ,hogy jóval több közöttük az uni, mert a szerep mintha csak alárendelt tényező volna nekik, mégpedig a "férfi akar férfit találni" motivációjuknak alárendelve.

Mi biszex férfiak meg a szerepet tekintjük általában fölérendeltnek, meglátásom szerint, bár biztos akadnak kivételek is.

Szerintem tehát többnyire elmondható:

a meleg férfinak férfi kell elsősorban,

a biszex férfinak meg szerep kell elsősorban.

2023. dec. 21. 18:55
 10/19 A kérdező kommentje:

7/8-8/8: Azt tőlük kellene megkérdezni miért nem jövök be a meleg aktívoknak. :)

Nézd, én régebben is mindig komoly kapcsolatra törekedtem, mert hiszem azt, hogy van olyan, a meleg barátaim többsége komoly kapcsolatban él.

Az első pasim akivel hosszú ideig együtt voltam, melegnek vallotta magát, de kiderült elvált, s a volt neje is erőteljesen még az életében van, így hárman párban voltunk sok évig. Aztán elegem lett ebből és léptem. Utána is összefutottam egy nős pasival, akivel működött a kémia, de nem hagyta el a feleségét miattam, így csak flört volt végig semmi több úgy igazán.

Végül meg amikor már elég volt a szex is, mert senki nem akart komoly kapcsolatot, akkor is bi pasik írtak, akik nősek voltak, és csak ők akartak velem szexelni. Ez van, srácok.

2023. dec. 21. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!