Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, hogy tabu legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy tabu legyen a pasim más férfiak számára?

Figyelt kérdés
A karácsonyi időszakban extra sok rendezvényre jár. Én is egy ilyenen figyeltem fel rá. Persze ha bárkiben kérdés merülne fel a hovatartozását illetően, a dögös rózsaszín ingjei és az öltözködése igen csak elárulják őt… (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki rózsaszín inget hord az meleg, csak a páromnál nyilvánvalóvá teszi a dolgot.) Nagyon ízléses, kívánatos és ezt más is észreveszi, ebben biztos vagyok. Borzasztóan zavar! Ha esetleg mindketten ugyanazon a rendezvényen vagyunk egyenesen megőrülök, hogy nem ölelhetem át és nem adhatom mindenki tudtára, hogy minden este velem hajtja álomra a fejét, nekem mondja, hogy szeretlek.. Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen sikeres férfi engem választott párjául. Na de abbahagyom a fröcsögést.. Mit tudnék tenni, hogy legalább a többiek tudtára adjam, hogy foglalt? Gondoltam a gyűrűre, de a párom biztos a bizonytalanságomat látná ebben az ötletben. Egyenlőre nem szeretném a tudtára adni mennyire zavar ha “jelöletlen” ezeken az eseményeken.
2023. dec. 20. 21:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Benne egy pillanatig nem kételkedek.
2023. dec. 20. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az se jó. Bízz meg a párodban, téged választott.

2023. dec. 20. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni népszerű vagyok mint pasi.Bepróbálkozások voltak,vannak,és lesznek is más pasik részéről mert jóképű és önmagára igényes vagyok,de!

Mivel szeretem a párom aki itt alszik mellettem,soha eszembe sem jutna megcsalni,de még csak flörtölni sem mással!

Ebben ő is biztos ,így nincs féltékenység egyikünk részéről sem,ugyanis ő is hasonszőrű mint én vagyok

2023. dec. 21. 03:09
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Két dolog van ami foglalt, a taxi és a wc. Emberre ilyet nem mond,aki értelmes. És iszonyatos önbizalmi defektusát és birtoklási vágyát sem úgy éli meg, hogy gyűrűvel, öleléssel stb jelezné, hogy sicc innen ez az "enyém".

Láttam már vastag,drága gyűrűs párt, láttam már állandóan egymásra aléltan néző,egymást cirógató,becézgető párt - akikről sokan tudtuk,hogy úgy félredugnak,mint a nagy könyvben meg van írva.

Egy kapcsolat mélységét,érzelmi alapját nem a világ felé mutatott tettek,tárgyak,szavak fejezik ki.Hanem a bizalom ! Az,hogy elutazhat a párom akármilyen okból,még akkor is ha csak férfiakkal,elmehet buliba, elmehet bárhová - úgy,hogy nem azon filózom,hogy jaj úgyis rámozdulnak.

Ha hű valaki,akkor annak hiába mondanak, tesznek bármit, benne az van,hogy a párja otthon várja,és siet hozzá amint tud. Ha nem hű, csak szerepel,akkor pedig ha a fejedre állsz,akkor is félredug,megcsal és elhagy.

Nálad kérdező két gond van, egy az,hogy féltékeny vagy, másik pedig,hogy magadon is csodálkozol, hogy lehet ilyen párod.Két óriási lelki gond ez,amivel először magadnak okozol bajt,később a párodnak is. Viszont akkor ne csodálkozz, ha a rózsaszín ingjei más mellett fognak feltűnni, esetleg olyan mellett,aki nem tulajdonnak tekinti,aranykalitkába tenné, hanem aki mellett szabad lehet.

Ez a kapcsolat nem stabil így, ahogy van.Folyamatos kontrollban, szinte rettegésben élni nem érdemes, nem is lehet.

2023. dec. 21. 05:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen rendezvényre mindig üresre szívott zacsival engedd el, úgy könnyebb ellenállni a kísértésnek :)
2023. dec. 21. 10:20
 16/22 A kérdező kommentje:
14-es az utolsó két mondatot kikérem magamnak! Szerintem ha szeretünk valakit azt nagyon nehéz állandóan titkolni és nem világgá kürtölni.. Ebben még nehezítettebb pálya a miénk. Ettől nem leszek birtokló, zsarnok, utolsó szemét, mint ahogy leírsz! Büszke vagyok a páromra és szeretem, ennyi. Mellesleg neki fogalma sincs arról, hogy zavar ez az egész. Ennyire kontroll alatt tartom..!
2023. dec. 21. 11:06
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Pedig igazán igaza van.
2023. dec. 21. 14:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hasonló problémákkal küzdök, mint a kérdező. Csak ém a párom tudtára is adom…:(

A válaszok nagyon tanulságosak voltak és felnyitották a szemem, köszönöm! Remélem még nem késő és feledésbe merülhet eddigi toxikus bizalmatlanságom.

2023. dec. 21. 15:44
 19/22 A kérdező kommentje:

Utolsó ez is eszembe jutott, hogy beszélek vele. Ezek szerint rossz ötlet.

Biztos velem van baj, mert egyáltalán nem tartom se betegesnek, se toxikusnak magam.. Hazudik akiben nincs egy egészséges félelem a szerelme iránti féltésből. Még sose voltam ilyen szerelmes és nem fogom kellemetlenül érezni magam azért, mert ismerem a “fajtám”. Én sem adtam fel mikor rámozdultam..

2023. dec. 21. 15:53
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Egy sánta verebet nem érdemel sok meleg, nemhogy kapcsolatot.

Lehet megsértődni.Aki értékelné ha van párja és jól kezelné,annak persze nincs .Akinek van, az meg kínlódik - marhaságokon.Ha meg elmarja, akkor jön a sirám ezerrel.

2023. dec. 21. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!