Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, hogy tabu legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy tabu legyen a pasim más férfiak számára?

Figyelt kérdés
A karácsonyi időszakban extra sok rendezvényre jár. Én is egy ilyenen figyeltem fel rá. Persze ha bárkiben kérdés merülne fel a hovatartozását illetően, a dögös rózsaszín ingjei és az öltözködése igen csak elárulják őt… (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki rózsaszín inget hord az meleg, csak a páromnál nyilvánvalóvá teszi a dolgot.) Nagyon ízléses, kívánatos és ezt más is észreveszi, ebben biztos vagyok. Borzasztóan zavar! Ha esetleg mindketten ugyanazon a rendezvényen vagyunk egyenesen megőrülök, hogy nem ölelhetem át és nem adhatom mindenki tudtára, hogy minden este velem hajtja álomra a fejét, nekem mondja, hogy szeretlek.. Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen sikeres férfi engem választott párjául. Na de abbahagyom a fröcsögést.. Mit tudnék tenni, hogy legalább a többiek tudtára adjam, hogy foglalt? Gondoltam a gyűrűre, de a párom biztos a bizonytalanságomat látná ebben az ötletben. Egyenlőre nem szeretném a tudtára adni mennyire zavar ha “jelöletlen” ezeken az eseményeken.
2023. dec. 20. 21:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Félsz, hogy megcsal, mi?
2023. dec. 20. 21:43
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Erényöv.
2023. dec. 20. 21:48
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem. Én attól félek ha olyan mozdul rá, mint amilyen én vagyok.. 😀
2023. dec. 20. 21:51
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyire nem bízol a párodban, akkor nincs jövője a kapcsolatotoknak.
2023. dec. 20. 21:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
és mi van ha rámozdul? akkor elküldi, felesleges féltékenykedni…
2023. dec. 20. 21:55
 6/22 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem a páromban nem bízok hanem a kiéhezett f.szikban.
2023. dec. 20. 21:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
A megcsaláshoz 2 ember kell
2023. dec. 20. 21:59
 8/22 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Tök mindegy mivel tartod távol tőle a többi meleg férfit. Itt az a baj, hogy nem bízol a párodban, hogy nemet fog mondani nekik. Nagyfiú a pasid. Nőj fel te is hozzá.
2023. dec. 20. 22:00
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A kiéhezett faszik csak akkor jutnak a pasidhoz, ha ő is akarja.
2023. dec. 20. 22:00
 10/22 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van és inkább magamban fortyogok tovább.. Jobb a béke.
2023. dec. 20. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!