Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak , ha volna egy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak , ha volna egy nagyon szexi és igen csinos barátnőtök , aki azt kérné tőletek hogy álljátok meg egy éven át,hogy csak csók lehetne és mell simogatás max,de a popsi és a punci ez idő alatt tabu lenne , meg tudnátok állni hogy nem értek hozzá ?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 12:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Ha más puncit dughatnának mellette, talán kibírnák.
2023. dec. 19. 12:16
 2/20 A kérdező kommentje:

De nem , nem lehetne más puncit dugni mellette , pont ez a lényege .

Ön megtartóztatás !

2023. dec. 19. 12:19
 3/20 anonim ***** válasza:
23%

Hmmm, lehet igen. De csak akkor ha Ő viszont gátlástalanul szexelne más férfiakkal közben. Akár előttem is, nekem viszont nem szabadna...

Na ez mocskos de baromi izgató lenne nekem :)

2023. dec. 19. 12:21
 4/20 anonim ***** válasza:
53%
Egy normális párkapcsolatban miért kellene 1 évig szexmentesen élni? Mi a cél ezzel az önmegtartóztatással? Közben lenne orál vagy az sem? 1 év után lenne punci és popsi szex?
2023. dec. 19. 12:25
 5/20 anonim ***** válasza:
62%
Dugnék mást és ezt közölném vele, vagy csak simán kidobnám, ha ilyen hülye agymenése lenne. Ha nincs eü oka, vagy bármi olyan amit elfogadok, akkor nem maradok együtt egy hülyével, ki tudja mi lesz a következő hülyesége.
2023. dec. 19. 12:28
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen kibírnám, de csak erényövben, és úgy hogy a hölgy vállaltan a dominám akar lenni.
2023. dec. 19. 12:28
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

Kérdezö ez nem egészséges gondolkodás. Egy normális nő sem bírná egy évig szex nélkül úgy hogy van egy párja akit szeret, akire vágyik.

Aki egy évig kibírná szex nélkül, az utána is egy fapina lenne. Az meg kinek kellene. 🙄

2023. dec. 19. 12:29
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon kedvelném Őt és kézzel csinálná nekem, akkor megtenném érte, ha ez neki fontos lenne.
2023. dec. 19. 12:30
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
Nem sehogyse birnám ki hogy ne érjek hozzá! Nem egy vitrin babat akarok!
2023. dec. 19. 12:36
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
Te honnan lehetsz ekkora hülye , vagy mi a fenéért jut ilyen eszedbe.
2023. dec. 19. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!