Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vidéki srácok to ismerkednétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki srácok to ismerkednétek Pestivel?

Figyelt kérdés
Vagy offos egy pesti?
2023. dec. 18. 15:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pösti gyerök nem köll!
2023. dec. 18. 15:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Pestivel biztos nem azok mind köcsö..gök
2023. dec. 18. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Belvárostól 25km re lakok

Ők nem Ismerkednek velem

Nekik még a szomszéd kerület is messze van.

Rendelnék a pasikat is házhoz mint a kaját.

2023. dec. 18. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Aláírom :D Alig pár hónapja lakom a belvárosban, de már mindent próbálok kerületen belül intézni, vagy max szomszédos kerületben :D
2023. dec. 18. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Más világ a Pesti élet.

Így marad a vidék....

2023. dec. 18. 19:56
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Mivel vidéken nem nagyon találok embereket és az egyetem és munka végett gyakran vagyok Pesten, így ott szoktam ismerkedni. Csak nagyon nehéz, ha komolyat szeretnél. Viszont tudsz válogatni. Meg hozzám hasonlóan sokan csak feljárnak, nem mindenki paraszt, mint azt az emberek megírták.

Plusz ha pestivel ismerkedsz szerintem semmit sem veszíthetsz. Legfeljebb türelmet.

2023. dec. 18. 20:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6 os válaszoló

Hány éves vagy? Milyet keresel aktívat vagy passzívat?

2023. dec. 18. 20:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen ismerkednék veled!
2023. dec. 18. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Pesti férfi vagyok és eddigi összes párom mind vidéki volt,akik itt dolgoztak,vagy tanultak.

Pár éve ismerkedem,de tény és való,hogy a pestiek többsége beképzelt és link.Igen,tényleg nem utaznak még városban sem,nagyobb távra.

Aki értelmes,szimpatikus,az pedig az ország másik végében él,és sem ő,sem én nem engedhetném meg,hogy költözzön,vagy utazgasson.

Nem egy ilyen nagyon szimpatikus embert ismertem meg itt,de ez a gátja.Most ne írja erre senki,hogy ha szeret valakit az ember,akkor utazik...ez így ebben a formában nem igaz,mert a távolság az kapcsolatgyilkos. Chatelgetés,telefonálás, havi egy hétvégés találkozással pedig minden ,csak nem kapcsolat.

2023. dec. 19. 05:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha Pesten lakik akkor nem, mert én sem ott lakom. Ellenkező esetben akár igen.
2023. dec. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!