Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegkènt hogy lehet illedelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegkènt hogy lehet illedelmesen ràírni valakire instán hogy ismerkednèl vele, ha nem tudod hogy meleg-e?

Figyelt kérdés
2023. jún. 26. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Én nőként mondom hogyha nem tudod róla hogy meleg ne írj rá, mert abból lehet nagyon kellemetlen helyzet is.
2023. jún. 26. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

illedelmesen barkire ra tudsz irni hogy van e kedve baratkozni. :)

max ha jobban megismered kiderül hogy megse meleg. Ha van egy csöpnyi inteligenciaja nem küld el egyböl a fenebe. En legalabbis ha ram irna igy egy fiu nem tennem.

2023. jún. 26. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
98%
Ami felől érdeklődik arra hívnám el programra haverkodásra, utána úgy is kiderül,ha lemondod neki hogy meleg vagy hogy reagál, egyáltalán eljön e?
2023. jún. 26. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
mondjuk nekem szemely szerint nem tetszene ha azzal inditana hogy ö meleg, ez egy olyan info amit ra er joval kesöbb megosztani vagy csak utalni ra. 2 es voltam.
2023. jún. 26. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Mièrt àrulnèk zsákba macskát, ha eleve többet szeretnèk tőle? ha annyit mond hogy nem meleg, legalàbb nem húztuk egymàs idejèt.
2023. jún. 26. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szereti ha egyböl azzal inditanak neki hogy "meleg vagyok"
2023. jún. 27. 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!