Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Helyben ti ismerkednétek másik sráccal?
Rólam senki sem tudja hogy biszex vagyok, viszont van egy meleg srác itt a városban aki szeretne ismerkedni. Profilja alapján eléggé társasági ember, sok barátja-barátnője van. Én csak attól félek, hogy ha összeismerkednék vele akkor szépen lassan híre menne az ismerősei körében és a városban hogy biszex vagyok.
Mit gondoltok erről? Ti ismerkednétek helybélivel ugyanezen szempont alapján?
Miből gondolod hogy ismerkedne veled?
Meleg vagyok, vállalom magam
Az az tartom magam valamihez
Nem kellene nekem titkos diszkrét biszex és ezzel a nagy többség így van.
Hogy miért?.
Nem fogok már bujkálni
Felesleges köröket futni
Igen macerás egy biszexel az időpont, hely egyeztetés.
Felesleges teher.
Városban?? Hát jó... nézd, megértem, hogy aggódsz, amennyiben feltétlen titokban akarod tartani biszexualitásodat.
De mit szóljak én, falusiként...? Ha valaki elfingja magát a kapuban, annak is azonnal híre megy az egész faluban. Mikor kinél éppen ki mikor járt, pár napon belül a fél falu tudja...
Annyi ötletem van csupán, kérd meg, ne reklámozza. Ha mások találgatnak, mondd azt, hogy a szexuális életed magánügy, a meleg srác a haverod. És ez igaz, mert tényleg a haverod, más kérdés, hogy az "extrákhoz" senkinek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!