Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne érdemes ismerkednem, ha csak pár dolgot szeretnék kipróbálni egy másik fiúval? 19/F
Figyelt kérdés
Nem társkeresés a cél és a saját korosztályom érdekelne.2016. dec. 23. 19:11
1/7 anonim válasza:
Hol laksz függvényében? Melegbár, szabadtéri ismerkedöhelyek (neked kell ismerned a lakokörnyezetedet!), utcai WC-k.
2/7 anonim válasza:
Fiatal koromban szülővárosom egyik terén volt a meleg találkahely az esti órákban. Lehet, hogy még most is ott van, nem tudom, már nem ott lakok. Akkor szinte az egész város tudta ezt, és szájhagyomány útján terjedt. Volt még néhány éjszakai szórakozóhely, ahol kevésbé nyiltan, de lehetett ismerkedni. Javaslom, a lakóhelyeden próbálkozz beszélgetni az emberekkel, és óvatosan "kitapogatni" hogy hol lehet ismerkedni. Nagyobb városokban biztos van meleg ismerkedőhely, csak nem nyilvános, még ha sokan tudnak is róla. Ha valami eldugott faluban élsz, akkor szinte esélytelen, még akkor is, ha lakik ott néhány meleg, vagy biszex férfi.
3/7 anonim válasza:
Itt vagyok, ugyan ez a.gondom, mint neked:) 23 f
4/7 anonim válasza:
Eropolis, pridekozosseg, stb, de sok a kamus mindenhol...
5/7 anonim válasza:
én csak a kölcsönös orált, közös hokit próbálnám ki korombelivel.
20f/Bp
6/7 anonim válasza:
szia!
én is szívesen kipróbálnám az ilyesmit. Te találtál már rá partnert? 22/F
7/7 anonim válasza:
Ha valakit érdekel és van komárom és környékbeli írjon :P Sok mindenról beszélgethetünk, akár camszex is :) 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!