Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent az, hogy a normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy a normális emberek már nem használják a meleg ismerkedő oldalakat? Akkor mégis hol ismerkednek?

Figyelt kérdés
Mert én még mindig a Gayromeo-t használom, és szinte semmi sikerem :D
2023. szept. 26. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ők csak simán összemelegednek.
2023. szept. 26. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A romeo, grindr főképp szexre megy ki, így "normális" emberek "normális", nem szexuális dolgokra máshol ismerkednek. Pl tinder, szórakozóhelyek, kocsmák.

(Azért tettem idézőjelbe a normális szót, mert használata jelen esetben nem indokolt, aki szexet keres, az is normális szerintem.:D)

2023. szept. 26. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Normális melegnek az élő ismerkedés is probléma, mert ugyanúgy átvághatják,vagy még rosszabb is lehet.

Sok ismerkedési tapasztalat után azt mondom, a kor igen,de a kinézet az nagyon nem fontos.Óriásiakat lehet koppanni igen jó kinézetű és értelmesnek látszó,állítólag kapcsolatot kereső melegekkel.

Tényleg azt mondom, néha megnyugtató,hogy nincs senkim.

2023. szept. 26. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg sehol sem keresek. Korábban párszor randiztam, akkor a rómeo volt az ahol legalább a randiig eljutottunk, de így is csalodtam. Mondjuk nem segitett az se hogy hajlamos vagyok hamar beleélni magam a dolgokba. Vagy legalábbis hajlamos voltam, most valszeg már az ellenekzöje van, az hogy nem hiszem el hogy komolyan gondolja valaki azt hogy kapcsolatpt keres. Éppen ezért nem is keresek. Nem sok értelme van keresni, ha közben meg arra számit az ember folyamatosan hogy szép szavak így, ölelés úgy de 2 honap után meg dobják. Mondjuk eddig csak ez jutott szóval valahol érthetö a negatív hozzáállásom.
2023. szept. 27. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pl csak simán nem ismerkedek. Social médiáim sincsenek, ilyen grindr és társai meg elég gusztustalanok. Én elengedtem rég azt az álmot, hogy ismerkedjek, kvázi nem is létezek
2023. szept. 27. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Romeózz, Tinderezz
2023. okt. 1. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!