Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiatalabb melegek! Ismerkednétek és normális kapcsolatra is vágynátok? Vajon van még ilyen...
Sok helyen azt látni, hogy csak futókalandokban lennének benne, egy-egy alkalommal.
Mivel nekem még semmi szexuális tapasztalatom nincsen ezen a téren, így nem szeretnék elhamarkodottan dönteni az első alkalomról sem. Számomra érzelmi kötődés is kell.
Csak érdekel, hogy vannak-e hozzám hasonlóan ilyen emberek és hogy vannak-e olyan aktív fiúk, akiknek az érzelmek is fontosak, nem csak a szex. Van e még remény, ha valaki ilyen célokkal vág neki az ismerkedésnek?
Ha válaszoltok, kérlek írjatok kort, várost, stb, hogy mások is tudják merre mi a helyzet.:)
19/f/p
Budapest
Nagyon sok olyan fiatal van aki komoly dolgokat keres, csak sokan hajlamosak ok nélkül panaszkodni.
20/f
Egyetértek #2 vel lehet komolyat találni, csak sokan elfelejtik hogy egy kapcsolatért tenni kell.
Lány-fiú kapcsolathoz képest mi sajnos sokkal gyorsabban eldobjuk magunkat szexért ami nem túl pozitív mikor kapcsolatot keresel és a másik megismerése lenne a cél.
Én mostanában már inkább párkapcsolatot keresek, nem sok sikerrel.
20, Debrecen
A nagy l...t akartok ti, nem párkapcsolatot.Legtöbbnek fogalma sincs róla,nemhogy át tudná élni.
Lelkileg érni kell még bőven. Nem álmodozni és másokkal szórakozni. Mert abban profik a melegek,de nagyon....
Mert te aztán biztos tudod, híg, milyen szinten áll az érzelmi intelligencia szintem és mennyire vagyok érett.
A válaszodból ömlik az önsajnáltatás, szóval a helyedben inkább magamba néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!