Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért lettem meleg, mert a nevelőintézetben rendszeresen kihasználtak, akkor ugye nem bűn? 18/f
Csak a keresztény (és talán néhány más vallás) szerint bűn a homoszexualitás, egyébként nem az.
Ha így szereted hát rajta!
Nem bűn egyáltalán és Isten szemében sem... Viszont ha tényleg emiatt zavarként érzed, akkor az pedig baj. 90%-ban életútban hiszek és legtöbbünk így is érzi az életében a melegséget. Nem biztos, hogy jól fogalmaztam meg. De ha valaki zavarnak éli vagy gondolja, akkor azt inkább ki kéne vizsgálni. Vagy legalábbis először saját magadat kéne megpróbálnod vizsgálni. Ténylegesen mit érzel, mit akarsz, el tudod-e fogadni így az életedet, tudsz-e szerelmes lenni férfiba. Rosszabb esetben szakértőt kell keresni.
Páromat például egyszer molesztálta a bátyja valamennyire... De kétlem, hogy ettől vált volna meleggé. (Illetve először még bivé.) Mert akkor hitem szerint nem lennénk egymásba szerelmesek régóta vagy legalábbis én másba lennék szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!